Η αυτοψία του Onsports στο ΟΑΚΑ

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει, μερικές ώρες μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες (18/3), το ΟΑΚΑ. Οι ζημιές που έγιναν τόσο μέσα, όσο και περιμετρικά του σταδίου είναι, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι, ανυπολόγιστης αξίας. Το Onsports βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να καταγράψει τις ζημιές…

Τίποτα δεν θυμίζει την επόμενη μέρα των όσων έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια

και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το ΟΑΚΑ που όλοι γνωρίζαμε. Καμένα καθίσματα, σπασμένες τουαλέτες, πέτρες, σίδερα, λοστοί, μπαταρίες, λουκέτα, βίδες, παξιμάδια και ότι άλλο μπορεί ν’ αποτελέσει πολεμοφόδιο στα χέρια ανεγκέφαλων, συνθέτουν το τραγικό σκηνικό σε ένα στάδιο που μέχρι πρότινος άπαντες το χαρακτηρίζαμε ως το «στολίδι των γηπέδων».

Το Onsports βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το πρωί της επόμενης των όσων συνέβησαν την Κυριακή (18/3), στο ντέρμπι των «αιωνίων» και κατέγραψε φωτογραφικά τις ανυπολόγιστες, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τους υπεύθυνους του σταδίου, ζημιές μέσα και έξω από το στάδιο.

Την ίδια ώρα υπάλληλοι του σταδίου και αντίστοιχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν την καταμέτρηση των ζημιών. Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν, το ακριβές μέγεθος θα είναι σε θέση να το γνωρίζουν μετά το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τους, ωστόσο, τουλάχιστον 3.000 καθίσματα καταστράφηκαν, ενώ άγνωστο παραμένει αν το μάτριξ που βρίσκεται στη θύρα 35 έχει υποστεί ζημιά. Αν έχει συμβεί αυτό, τότε η ζημιά είναι εκατομμύριων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα