Η Αγία Παρασκευή γιορτάζει!

Την ονομαστική εορτή του έχει σήμερα (26/10) ο πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Κονταξής, κι όχι μόνο.

Αρκετά είναι τα μέλη της ομάδας, από όλα τα αγωνιστικά τμήματά της, που γιορτάζουν, έτσι οι διοικούντες την ΚΑΠ εξέδωσαν ανακοίνωση για να ευχηθούν σε όλους «χρόνια πολλά», αλλά και «πάντα νίκες στη ζωή σας».

Η ανακοίνωση: «Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και η... μισή Ελλάδα γιορτάζει! Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην έχει και η Αγία Παρασκευή τον... Δημήτρη της! Και αυτός δεν είναι άλλος

από τον πρόεδρο της ομάδος μας, Δημήτρη Κονταξή! Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες και όλοι όσοι απαρτίζουν την ΚΑΠ ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας: «Χρόνια πολλά πρόεδρε και πάντοτε επιτυχίες»!

Παράλληλα, να χαιρόμαστε και τους έτερους... Δημήτρηδες της ομάδος μας, τον έφορο του Παιδικού Β’ και των Παμπαίδων, Δημήτρη Δελλή, τους Κωσταρή, Τόμσον και Χρονόπουλο από τα εφηβικά τμήματα, τους Καφούρο και Χατζηδιάκο από τα παιδικά τμήματα, αλλά και τους μικρότερους από τις ακαδημίες της ΚΑΠ. Στέλνουμε τις ευχές μας σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία, παιδιά! Και... πάντα νίκες στη ζωή σας!».

Keywords
Τυχαία Θέματα