Η αντίστροφη μέτρηση για τη δύση της καριέρας του Φελπς

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου πλησιάζουν και ο Φελπς γνωρίζει πως πλησιάζει η… δύση στην χρυσή καριέρα του.

Όχι, πολύ καιρό πριν ο Φελπς είχε ανακοινώσει την αντίστροφη μέτρηση για την τελευταία του εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε ήταν μήνες, μετά έμειναν εβδομάδες.

Τώρα μένουν ημέρες.

«Απομένουν λιγότερες από 170 ημέρες» δήλωσε ο Αμερικανός κολυμβητής Μάικλ Φελπς στο «reuters».

Για τον Φελπς η αντίστροφη μέτρηση θα αρχίσει σύντομα να μετριέται σε ώρες, μετά σε λεπτά και η επιτυχία του στο τέλος, θα κριθεί σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στην κολύμβηση μπορεί να κριθεί από ένα… νύχι και αυτό, ο Φελπς το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, γεγονός που αποδεικνύεται από τα 8 χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Ωστόσο, ήταν μόλις πέρσι όταν έχασε την κορυφή από τον συμπατριώτη του Ράιαν Λόχτε. Ο Φελπς όμως, βρήκε και πάλι το κίνητρο για να λάβει μέρος στους Αγώνες του Λονδίνου. «Πλέον απολαμβάνω τις προπονήσεις, είναι κάτι που δεν το έκανα τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενθουσιαστώ και πάλι. Θα είμαι έτοιμος στο Λονδίνο. Απομένουν λιγότεροι από έξι μήνες και για μένα είναι διασκεδαστικοί. Προετοιμάζομαι όσο το δυνατό περισσότερο για να είμαι έτοιμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα