Η αποστολή της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά

16:19 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τα ονόματα των παικτών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και από τους οποίους θα βγει η τελική δωδεκάδα η οποία θα αγωνιστεί στο προλυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας στις 2-8 Απριλίου, ανακοίνωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Πέντε παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο Ηλίας Ζούρος ενόψει της προετοιμασίας για το προλυμπιακό τουρνουά στη Βενεζουέλα.

Ο Ολυμπιακός

έχει την... μερίδα του λέοντος με πέντε διεθνείς και ακολουθεί ο Παναθηναϊκίος με τρεις παίκτες.

Αναλυτικά, στις κλήσεις του Ζούρου περιλαμβάνονται οι εξής: Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ) και ο Κώστας Κουφός (Ντένβερ Νάγκετς) δεν θα συμμετέχουν στην προετοιμασία καθώς βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας μετά από τραυματισμό, με τον Ηλία Ζούρο να αφήνει εκτός τόσο τον Στράτο Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), όσο και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη (Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης). Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα