Η απούσα, οι προβλέψεις και οι... βόμβες

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό αναμένεται το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, που ξεκινά αύριο με το Onsports να σας παρουσιάζει μερικά... αξιοσημείωτα.

Η μεγάλη απούσα στο φετινό πρωτάθλημα, δεν είναι άλλη από την Αλεξία Καμμένου. Η προπονήτρια που έχει πανηγυρίσει ευρωπαϊκά και εγχώριους τίτλους με τη Βουλιαγμένη, έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την προπονητική για φέτος.

Από την άλλη ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επιστροφή

του Κώστα Σακκαλή στο γυναικείο πόλο. Ο πρώην κόουτς της ανδρικής ομάδας της Λάρισας, έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία στον Πανιώνιο.

Η Μπλάνκα Γκιλ είναι σίγουρα η μεταγραφή - έκπληξη. Η Iσπανίδα φουνταριστή θα τραβήξει τα βλέμματα στο φετινό πρωτάθλημα. Εξίσου σημαντική μεταγραφή είναι η Πατρίτσια Ντελ Σότο για τη ΝΕΠ, με τους Πατρινούς φιλάθλους να ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στο κολυμβητήριο.

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη αναμένεται για μία ακόμα χρονιά να... κοντραριστούν με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα, μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ενισχυμένος θα είναι ο Εθνικός, με νέο πρόσωπο στο τιμόνι τον Νίκο Μπαμπάνα, με την ομάδα του Πειραιά να μοιάζει το φαβορί για την τρίτη θέση. ΝΕ Πατρών, Πανιώνιος και Ηρακλής είναι οι ομάδες που προβλέπεται πως θα κυνηγήσουν μία θέση στην τετράδα. Ερωτηματικό αποτελεί ο Τρίτωνας Αμαρουσίου που ανέβηκε από την περσινή Α2, ενώ βελτιωμένη εικόνα από πέρσι αναμένουμε στο Ρέθυμνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα