Η ελληνική αποστολή για το ματς με την Κύπρο

17:51 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην Κύπρο.

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα αντιμετωπίσει αύριο στις 5 μ.μ. την Κύπρο στη Λευκωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κρανάκη να ανακοινώνει την αποστολή.

Αυτήν αποτελούν οι: Ευγένιος Κουλούρης

(ΑΕΚ), Γιώργος Ζαραβίνας, Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου, Χαράλαμπος Μάλλιος, Νίκος Σαμαράς (Διομήδης Αργους), Θεόδωρος Πετρίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Μαστορογιάννης (ΑΣΕ Δούκα), Στέλιος Δημάκης (ΓΑΣ Κιλκίς), Χρήστος Τσάτσος (Αερωπός Εδεσσας), Θεόδωρος Ευαγγελίδης, Μπάμπης Ανανιάδης (ΧΑΝΘ), Κώστας Τσιλιμπάρης (Κονβερσάνο/Ιταλία), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Εμπορ Ροστόκ/Γερμανία), Δημήτρης Τζιμούρτος (Αιντραχτ Χιλντεσχάιμ/ Γερμανία),Αλέξης Αλβανός (Μπάλινγκεν/Γερμανία), Νίκος Ριγανάς (Κονστάντζα/Ρουμανία), Σπύρος Μπαλωμένος (Λέομπεν/Αυστρία). Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Στέλιος Δημάκης. Ο νεαρός αριστερός ίντερ ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς στην προπόνηση της Πέμπτης, το πρωί της Παρασκευής δεν προπονήθηκε, ενώ το απόγευμα δοκίμασε, αλλά πονούσε και εγκατέλειψε την προπόνηση και έτσι είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση.

Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Σπύρος Κουτσούπης, ενώ σε αυτή βρίσκονται ακόμα ο συνεργάτης προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης, ο ιατρός Κώστας Μαναβής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο φροντιστής Γιώργος Μιχαηλίδης, καθώς και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και απεσταλμένος του ΠΣΑΤ Νίκος Λιώλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα