Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Ίντερ και την Μίλαν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων αυτή την εβδομάδα.

Το «Derby della Madonnina» είναι ένα από τα παραδοσιακότερα ντέρμπι του κόσμου, καθώς το Μιλάνο χωρίζεται στα… δυο για τους «μονομάχους», με την Ίντερ να είναι αυτή που «καίγεται» για βαθμούς, καθώς έχει μείνει πολύ μακριά από την κορυφή και θα επιδιώξει να φύγει με το τρίποντο από το μεγάλο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

Από την άλλη, η Μίλαν αν νικήσει θα μείνει στο «κυνήγι» της Γιουβέντους, η οποία αντιμετωπίζει την Κάλιαρι, ενώ να σημειώσουμε

πως οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και το καλοκαίρι για το Super Cup, με τους «ροσονέρι» να είναι οι νικητές.

Η Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ υποδέχεται την Αταλάντα, ενώ η ευχάριστη έκπληξη του Καμπιονάτο, Ουντινέζε, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Τζένοα.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση τους για το Κύπελλο Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, θα φιλοξενηθεί από την Μαγιόρκα, την ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να κάνει συντήρηση δυνάμεων απέναντι στην Μπέτις, με τους Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα να ετοιμάζονται να φυλάξουν αρκετούς βασικούς ενόψει Clasico.

Η Βαλένθια υποδέχεται στο «Μεστάγια» την Σοσιεδάδ και με νίκη οι «νυχτερίδες» παραμένουν κοντά στην κορυφή και παράλληλα αποκτούν πλεονέκτημα για το Champions League.

Στην Αγγλία, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη απέναντι στην Γουίγκαν, με τους «πολίτες» να είναι σε περίοδο κάμψης, καθώς έχουν μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ενώ εκτός είναι οι Γιάγια και Κόλο Τουρέ λόγω Κόπα Άφρικα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Μπόλτον και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θέλει ούτε να… σκέφτεται ένα στραβοπάτημα παρόμοιο με εκείνο του παιχνιδιού με την Μπλάκμπερν, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συγκάτοικο στη δεύτερη θέση την Τότεναμ.

Τα «σπιρούνια» του Χάρι Ρέντναπ είναι σε φοβερή φόρμα και απέναντι στην Γούλβς αναμένεται να έχουν εύκολο έργο ενώ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κάνουν ακόμη και όνειρα για… πρωτάθλημα!

Στην Γαλλία, δεσπόζει το ντέρμπι της Μαρσέιγ με την Λιλ, με τους «φωκαείς» να θέλουν μόνο την νίκη καθώς έχουν μείνει πολύ πίσω από την κορυφή, ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας με νίκη θα σκαρφαλώσουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ντεμπούτο του στο Σαμπιονά θα κάνει και ο Μπερνάρ Κουμορτζί με την Ντιζόν στην αναμέτρηση με την Εβιάν του Σίντνεϊ Γκοβού!

Τέλος, να τονίσουμε πως η Μπουντεσλίγκα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη λόγω της χειμερινής διακοπής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα νέα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων…

Keywords
Τυχαία Θέματα