Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν προς το τέλος τους και η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου (14-15/04) είναι κρίσιμη τόσο για τους πρωταθλητές, όσο και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά το... στραπάτσο από τη Γουίγκαν. Η συμπολίτισσα Σίτι, φιλοξενείται από τη Νόριτς και θέλει το «τρίποντο» για να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα των «κόκκινων διαβόλων». Η τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, Άρσεναλ, έχει ξεφύγει από τους διώκτες της, ωστόσο αντιμετωπίζει την επικίνδυνη και πάντα

υπολογίσιμη Γουίγκαν.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες με την Χιχόν, η οποία βρίσκεται στην τριάδα των ομάδων που υποβιβάζονται. Η Μπαρτσελόνα ακολουθεί... κατά πόδας, όμως έχει δύσκολη έξοδο, αφού φιλοξενείται από την Λεβάντε που κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Η τρίτη Βαλένθια αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Εσπανιόλ, η οποία επίσης κυνηγά την Ευρώπη, με τις «νυχτερίδες» να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην προνομιούχο τρίτη θέση.

Στο Καμπιονάτο, η πρωτοπόρος Γιουβέντους αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσεζένα, την ώρα που η Μίλαν υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» τη Τζένοα. Οι δύο ομάδες πάνε... χέρι-χέρι στην κορυφή και οποιοδήποτε «στραβοπάτημα» θα δώσει αβαντάζ στο κυνήγι του τίτλου. Ντέρμπι για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει η Ίντερ, η οποία δείχνει να έχει βρει τον καλό της εαυτό με τον Στραματσόνι, και φιλοξενείται στο «Φρίουλι» από την Ουντινέζε.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Μπάγερν παίζει εκτός έδρας με την «σκληροτράχηλη» Σάλκε, έχοντας πάντα το αβαντάζ του +6. Η... απογοητευμένη Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την αδιάφορη Μάιντζ και θέλει το «τρίποντο» για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα της Ντόρτμουντ στη «Φέλτινς Αρίνα».

Τέλος, στο Σαμπιονά, η έκπληξη που ακούει στο όνομα «Μονπελιέ», φιλοξενείται από τη Λοριάν, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οσέρ. Το ντέρμπι της πρώτης πεντάδας γίνεται στο «Μιουνισιπάλ» της Τουλούζης, εκεί όπου η τοπική ομάδα ούσα στην 5η θέση με 50 βαθμούς υποδέχεται τη Λιόν, η οποία βρίσκεται στην 4η με 53!

Keywords
Τυχαία Θέματα