Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν πάρει... φωτιά και η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου (24-25/03) αναμένεται να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, αλλά και πλούσιο θέαμα!

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ κλέβει την... παράσταση, αφού και οι δύο ομάδες παλεύουν για μια θέση στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Η πρωτοπόρος Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Φούλαμ, ενώ η Σίτι φιλοξενείται από την αδιάφορη Στόουκ. Τέλος, η Άρσεναλ που έχει «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση, υποδέχεται την Άστον Βίλα.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, τα πράγματα έχουν...

αγριέψει, αφού η Ρεάλ μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της έχει αποσπαστεί μόλις στο +6 από τη Μπαρτσελόνα. Η πρώτη υποδέχεται την αδιάφορη Σοσιεδάδ, ενώ η δεύτερη ταξιδεύει στη Μαγιόρκα για να αντιμετωπίσει την πάντα επικίνδυνη ομώνυμη ομάδα. Τέλος, η Χετάφε θα φιλοξενήσει την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, Βαλένθια, η οποία ψάχνει βαθμούς αφού την ακολουθούν οι διώκτες της.

Στο Καμπιονάτο, το ματς που δεσπόζει είναι το Γιουβέντους-Ίντερ, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη να μην απομακρυνθούν περισσότερο από την κορυφή, ενώ η Ίντερ είναι τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Η πρωτοπόρος Μίλαν δεν θα έχει εύκολο έργο, αφού υποδέχεται τη νεανική και επικίνδυνη Ρόμα του Λουίς Ενρίκε, ενώ η τρίτη Λάτσιο φιλοξενεί στο «Ολίμπικο» την Κάλιαρι.

Στη Μπουντεσλίγκα, η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ ταξιδεύει στην Κολωνία, τη στιγμή που βρίσκεται στο +5 από τη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί υποδέχονται στην «Αλιάντς Αρίνα» το ανεβασμένο Αννόβερο, έχοντας επίθεση που... βγάζει φωτιές. Η έκπληξη της σεζόν, Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ παίζει εντός έδρας με την αδιάφορη Χοφενχάιμ, ενώ η τέταρτη της βαθμολογίας, Σάλκε, φιλοξενεί την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Στο Σαμπιονά, ντέρμπι από τα... παλιά θα γίνει στο «Παρκ Ντε Πρενς», αφού η Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίζεται κόντρα στην Μπορντό, η οποία βρίσκεται μόλις στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από πίσω ακολουθεί η Μονπελιέ, η οποία περιμένει «στραβοπάτημα» των Παριζιάνων προκειμένου να τους προσπέρασει, αφού πρώτα κερδίσει η ίδια όμως την Σεντ Ετιέν. Τέλος, η τρίτη Λιλ φιλοξενείται από την Εβιάν, που έχει... αναρριχηθεί στην δέκατη θέση.

Στη Σκωτία διεξάγεται το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο! Ρέιντζερς εναντίον Σέλτικ ή προτεστάντες εναντίον καθολικών! Ασφαλώς, το πρωτάθλημα μπορεί να έχει κριθεί τρεις «στροφές» πριν το τέλος του, καθώς η Σέλτικ είναι ήδη 11 πόντους μπροστά, όμως το γόητρο είναι εκείνο που συνήθως κρατάει σε... υπερένταση όλη τη Γλασκόβη!

Keywords
Τυχαία Θέματα