Η Ευρώπη παίζει μπάλα!

Με τα παιχνίδια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου, για τον τελικό κυπέλλου Γερμανίας και το Μάντσεστερ Σίτι-ΚΠΡ για την Πρέμιερ Λιγκ να δεσπόζουν, η Ευρώπη παίζει και πάλι μπάλα!

Η Μπουντεσλίγκα έχει τελειώσει, η Ντόρτμουντ ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια, όμως το Κύπελλο είναι αυτό που θα διεκδικήσει για να κάνει το νταμπλ, απέναντι στους Βαυαρούς της Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει το νταμπλ, για να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν. Από την άλλη, η Μπάγερν του Χάινκες θέλει

το Κύπελλο για εκδίκηση (λόγω του πρωταθλήματος) αλλά και για... ζέσταμα, ενόψει του τελικού του Champions League!

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι παίζει σε ενενήντα λεπτά ολόκληρη την... ιστορία της! Καθόλου υπερβολή, αφού με νίκη ανεβαίνει μετά από 44 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή της Πρέμιερσιπ! Αντίπαλος η ΚΠΡ του Τζιμπρίλ Σισέ, η οποία θέλει επίσης τη νίκη για να παραμείνει και με τη «βούλα» στην κατηγορία. Στα υπόλοιπα ματς, η Γιουνάιτεντ θέλει το «τρίποντο» απέναντι στην Σάντερλαντ για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη «γκέλα» των «πολιτών», ενώ για την τρίτη θέση θα γίνει... μάχη! Η Άρσεναλ παίζει εκτός με την Γουέστ Μπρομ, η Τότεναμ εντός με τη Φούλαμ και η Νιουκάστλ φιλοξενείται με την Έβερτον! Ένα «εισιτήριο» θα διεκδικήσουν οι τρεις ομάδες για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Μεταφερόμαστε στο Σαμπιονά, αφού εκεί δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα σε σχέση με την Ισπανία και την Ιταλία! Η Μονπελιέ είναι τρεις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Παρί και πέντε από τη Λιλ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος! Στο «Λα Μοσόν» η Μονπελιέ φιλοξενεί την Λιλ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την αδιάφορη Ρεν, η οποία μόνο με θαύμα βγαίνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Λιόν παίρνοντας μόλις έναν πόντο στο παιχνίδι με την Αζαξιό, «καπαρώνει» την τέταρτη θέση.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η ήδη πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει να τελειώσει ιδανικά την σεζόν, φτάνοντας τους 100 βαθμούς! Υποδέχεται στο «Μπερναμπέου» την Μαγιόρκα, η οποία κρατά με... νύχια και με δόντια την έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, όμως ακολουθεί στην ισοβαθμία η Λεβάντε! Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπέτις σε ένα αδιάφορο ματς, η Μάλαγα τη Χιχόν, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης με την ψυχολογία στα ύψη ελέω Europa League, ταξιδεύει στο «Μαδριγάλ» για να αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ.

Τέλος, στο Καμπιονάτο, έχουν κριθεί όλα καθώς ύστερα από εννέα χρόνια η Γιουβέντους είναι και πάλι πρωταθλήτρια! Στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν, η μάχη επικεντρώνεται στις θέσεις 3-6! Η τρίτη Ουντινέζε φιλοξενείται από την Κατάνια, την ίδια ώρα που η τέταρτη Λάτσιο υποδέχεται την έκτη Ίντερ! Η πέμπτη Νάπολι υποδέχεται στο «Σάν Πάολο» την αδιάφορη Σιένα. Η... απογοητευμένη στο κλείσιμο της σεζόν Μίλαν, φιλοξενεί τη Νοβάρα, ενώ η «Μεγάλη Κυρία», η Γιουβέντους, ετοιμάζει φιέστα στο νεότευκτο γήπεδό της κόντρα στην Αταλάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα