Η Γεωργία Σάλπα στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο! (photos+video)

14:57 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η ελληνικής καταγωγής σταρ των βρετανικών ριάλιτι έχει ξεμυαλίσει τη show biz και με την τελευταία της φωτογράφιση διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στις κορυφαίες του περιοδικού FHM.

Μετά την εμφάνισή της στο Big Brother για διάσημους, το οποίο μεταδίδεται από την βρετανική τηλεόραση, η Γεωργία Σάλπα είδε τις μετοχές της στο χρηματιστήριο του θεάματος να εκτοξεύονται.

Οι φωτογραφίσεις της για περιοδικά και καταλόγους μόδας άρχισαν να γίνονται πιο ποιοτικές και σήμερα η 26χρονη Ελληνοϊρλανδέζα καλλονή θεωρείται από τις ακριβοπληρωμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σίγουρα μια από τις πιο σέξι κοπέλες της Ευρώπης.

Το διάσημο περιοδικό FHM, όμως, την ανεβάζει ακόμη ένα σκαλοπάτι παραπάνω και την καλεί να φωτογραφηθεί για το τεύχος του Ιουνίου με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Η ίδια δηλώνει πως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τη συμμετοχή της σε αυτή τη λίστα (παρότι ήδη πολλοί την αποκαλούν η «Μέγκαν Φοξ της Ευρώπης» και άλλοι την παρομοιάζουν με τη βασίλισσα του ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν).

Στη συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε ότι προτιμά τους Αγγλους άντρες (από τους Ιρλανδούς) γιατί «παίρνουν το θάρρος και έρχονται να σου ζητήσουν ραντεβού. Οι Ιρλανδοί δεν το κάνουν αυτό συχνά. Οι Άγγλοι φλερτάρουν περισσότερο». Για τους Έλληνες δεν είπε ακόμα τίποτα…

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε το FHM με παρασκήνια από τη φωτογράφιση της σέξι Γεωργία Σάλπα:

Keywords
Τυχαία Θέματα