Η Κάντις Σουάνπολ σε νέα, «καυτή», φωτογράφιση! (photos+video)

14:23 2/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με νερό έβρεχαν συνέχεια το κορμί της σέξι καλλονής για να φαίνεται πιο… δροσερή στον νέο κατάλογο με μαγιό της Victoria’ s Secret…

Δεν είναι και πολύ εύκολη η δουλειά της αλλά το αποτέλεσμα κάνει σίγουρα πιο εύκολη κι ευχάριστη τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο!

Η εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει τα παρασκήνια της φωτογράφισης του εντυπωσιακού Αγγέλου της διάσημης φίρμας εσωρούχων, όπου η Κάντις φαίνεται να μένει ατελείωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο του St Barts προκειμένου να επιτευχθεί η τέλεια λήψη.

Η βοηθός του φωτογράφου μάλιστα διακρίνεται να ρίχνει με έναν μεταλλικό κουβά νερό βρύσης στο σώμα του μοντέλου ώστε να φαίνεται βρεγμένο, δροσερό και λαμπερό (χωρίς στάμπες από άλατα) στις φωτογραφίες.

Το σέξι 23χρονο κορίτσι από τη Νότια Αφρική δεν έχασε ωστόσο την καλή της διάθεση. Χαμογελούσε και έκανε νάζια στον φακό μέχρι τη δύση του ηλίου, ενθουσιάζοντας τον φωτογράφο και… όλους όσοι βλέπουν σήμερα τα αποτελέσματα των λήψεών του.

Δείτε το βίντεο με τη σέξι Κάντις και τα άλλα κορίτσια της Victoria’ s Secret στο λανσάρισμα της νέας συλλογής με μαγιό που τονίζουν υπέροχα τα γυναικεία οπίσθια:

Keywords
Τυχαία Θέματα