«Η συμπεριφορά του κ. Μπένου προσβάλλει την Καλαμάτα»

Για ρήψεις πετρών, ξύλων και σίδερων από τους οπαδούς της Καλαμάτας προς τον πάγκο της Ζακύνθου κάνει λόγο η διοίκηση των νησιωτών μέσω ανακοίνωσης, που «καυτηριάζει» παράλληλα τη συμπεριφορά του προπονητή Γιώργου Μπένου.

Το ΑΠΣ Ζάκυνθος διαμαρτύρεται για τη στάση της Αστυνομικής Δύναμης που ήταν στο γήπεδο της Καλαμάτας στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και δεν προστάτευσε τους νησιώτες.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει τίποτα με την Καλαμάτα,

αλλά «καυτηριάζει» τη συμπεριφορά του τεχνικού της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργου Μπένου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «συμπεριφορά, σαν αυτή του κ. Μπένου, προσβάλλει το φιλικό και αδελφικό σωματείο της Καλαμάτας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος διαμαρτύρεται έντονα για την "προστασία" της αστυνομικής δύναμης που παρείχε στους παίκτες και τον πάγκο της Ζακύνθου στο παιχνίδι της Καλαμάτας.

Πέτρες, ξύλα και σίδερα εκσφενδονίζονταν από την εξέδρα προς τους ποδοσφαιριστές μπροστά στα μάτια των αστυνομικών (κυρίως μετά τη λήξη του αγώνα) χωρίς αυτοί να αντιδρούν στο παραμικρό.

Από την επίσημη Καλαμάτα η Ζάκυνθος δεν έχει κανένα παράπονο απολύτως, όμως δε μπορεί να μη στηλιτεύσει τη συμπεριφορά του προπονητή της Μπένου, ο οποίος νομίζει ότι το ποδόσφαιρο αρχίζει και τελειώνει στην Καλαμάτα.

Οι απειλές του τύπου: "εδώ είναι Καλαμάτα" ανήκουν σε άλλες εποχές και δεν έχουν καμία σχέση με τη Ζάκυνθο.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας μέσα στη Ζάκυνθο ηττήθηκε 2-0 και φύγαμε αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Συμπεριφορά, σαν αυτή του κ. Μπένου, προσβάλλει το φιλικό και αδελφικό σωματείο της Καλαμάτας. Δε θα επανέλθουμε ξανά στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια παρά την ήττα μας στο διαιτητή Κ. Διώτη από την Αιτ/νία, ο οποίος παρά τη μηδαμινή βοήθεια από τους βοηθούς του, αυτός άγγιξε το τέλειο στην απόδοσή του.

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Ζάκυνθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα