Η συζήτηση για το νέο Μνημόνιο στη Βουλή

Λεπτό προς λεπτό η κρίσιμη συνεδρίαση και η ψηφοφορία τα μεσάνυχτα.

16:54 Καραθανασόπουλος: Κουνάτε το χέρι στο λαό και του λέτε δε μπορείτε να πείτε όχι. Δεν του επιτρέπεται να πει όχι

16:52 Καραθανασόπουλος: Τα μέτρα ήρθαν για να μείνουν

16:50 Καραθανασόπουλος: Λέτε ψέματα ότι σώσατε τον 13ο και 14ο μισθό. Είστε ψεύτες. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά;

16:49 Στο βήμα ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος

16:48 Χατζηδάκης:

Εάν αρνηθούμε την υπερψήφιση η χρεοκοπία είναι βέβαιη δε βάζουμε την υπογραφή μας στην χρεοκοπία της Ελλάδας. Δεν παίζουμε με τις ζωές των ανθρώπων.

16:46 Χατζηδάκης: Μετά την ολοκλήρωση του PSI πρέπει να πάμε σε εκλογές

16:42 Χατζηδάκης: Πρέπει να αναγνωριστεί ότι σώθηκε ο 13ος και 14ος μισθός

16:41 Χατζηδάκης: Θα υπάρξουν όπως συνέβη και στην Αργεντινή ουρές στις τράπεζες και η Ελλάδα θα καταρρεύσει μέσα σε τρεις μέρες. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Ελλάδα να γίνει Αργεντινή.

16:39 Χατζηδάκης: Εμείς θα μπορούσαμε με μια στενή λογική να πούμε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως τα κάνατε αντιμετωπίστε τα τώρα, αλλά δεν το λέμε γιατί πάνω από το κόμμα μπαίνει η πατρίδα.

16:34 Στο βήμα ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης

16:33 «Άκουσα δυνατά ή όχι τις γαργάρες σας κ. Βενιζέλε», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ως απάντηση στον υπουργό Οικονομικών.

16:31 Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας, την ώρα που στο κοινοβούλιο επικρατεί ένταση

16:30 Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ένσταση αντισυνταγματικότητας.

16:29 Βενιζέλος: Τον δικό του κόκκο ευθύνης έχει ο κάθε Έλληνας για το μέλλον του ‘Έθνους. Σήμερα κρίνεται η μοίρα της επόμενης δεκαετίας. Ας μην τη χάσουμε.

16:27 Βενιζέλος: Μην τολμήσει κανείς να πει ξανά ψέματα για τον ορυκτό πλούτο τον οποίο αγωνιζόμαστε να αξιοποιήσουμε.

16:25 Βενιζέλος: Τιμώ τους συναδέλφους μου, αλλά τα επιχειρήματά τους είναι πολιτικά. Πότε ανακαλύψατε κ. Χρυσανθακόπουλε τα προβλήματα του μνημονίου; Τώρα στο δεύτερο; Στο πρώτο που ψηφίσατε δεν εντοπίσατε;

16:23 Βενιζέλος: Όποιος θέλει να είναι στο ευρώ και την ευρωζώνη πρέπει να ακολουθήσει ορισμένους κανόνες

16:22 «Για να πάρετε τα χρήματα λένε οι εταίροι μας, μπορείτε να μας πείτε αν θέλετε; Αν δε μπορείτε, έχετε το δικαίωμα να κάνετε μια άλλη επιλογή. Σας καλώ να προτείνετε στο λαό μια άλλη επιλογή. Να διαλέξει ο ελληνικός λαό», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

16:20 «Θα έπρεπε κανονικά οι κοινωνικοί εταίροι να προτείνουν λύση για το πρόβλημα της χώρας και με αυτή να πείσουν τους Εθνικούς εταίρους. Αλλά κάποιοι αντί να διαπραγματευτούν με τους κοινωνικούς εταίρους προτιμούν να πουν στην τρόικα τα προβλήματά τους», είπε ο Ευ. Βενιζέλος.

16:16 «Δυστυχώς στον ασύμμετρο πόλεμο ανάμεσα στα κράτη και στις αγορές κατισχύουν οι αγορές. Οι αγορές έχουν καθυποτάξει τα κράτη», είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος.

16:13 «Δενόμαστε χειροπόδαρα. Σίγουρη η

Keywords
Τυχαία Θέματα