Η Θύελλα Ραφήνας 8-7 στα πέναλτι τη Μαρκό

Στην 5η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ προκρίθηκε η Θύελλα Ραφήνας, η οποία κατέβαλλε στα πέναλτι τη Μαρκό με σκορ 8-7.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε ισόπαλη 2-2, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 0-2, χάρη στα γκολ των Κοντογιάννη (15΄) και Τσώνη (55΄, απευθείας φάουλ) και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τους Χαρακτίδη (65΄, πέναλτι) και Ντόσκα (75΄).

Ο Ντίνος των φιλοξενούμενων είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 85΄και στο 105΄,

αλλά και τα δύο σουτ, κατέληξαν στο δοκάρι.
Το σκορ δεν άλλαξε στην ημίωρη παράταση κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Για τη Θύελλα ευστόχησαν οι Χαρακτίδης, Κατσούγκρης, Μουτζακάς, Τσέλιος, Νικολέας, Τσανακτσής και Βιβικίδης, ενώ ο τερματοφύλακας της Μαρκό, Γερογιάννης, απέκρουσε τα πέναλτι που εκτέλεσαν οι Ντόσκας και Οικονόμου.

Για λογαριασμό της ομάδας του Μαρκόπουλου, βρήκαν στόχο οι Τσώνης Θ., Χατζηστεφάνου, Καραούλης, Γκοτζιάς, Γκοτζιάς, Ντίνος, Τσώνης Θ., ενώ ο τερματοφύλακας της Θύελλας, Μανόλοφ, απέκρουσε τα πέναλτι των Κοντογιάννη, Καλιανιώτη και Δρόσου.

Διαιτητής ήταν ο Κασομούλης.

ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλοφ, Μπαξεβάνης (90΄Νικολέας), Τσανακτσής, Βιβικίδης, Σότα (55΄Κλάψης), Ντόσκας, Οικονόμου, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Χατζηλιάς (51΄Χαρακτίδης).

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Φιωτάκης (46΄Καραούλης), Μεγαγιάννης (105΄Κοτνογιαννόπουλος), Γκοτζιάς, Τσώνης Ν., Τσώνης Θ., Λάππας (70΄Δρόσος), Ντίνος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα