Η βραδιά του Daniel Bryan στο TLC

Στο TLC έμελλε να «εξαργυρώσει» την βαλίτσα του SmackDown ο Daniel Bryan και να αναδειχθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του World Heavyweight Champion.

Για μήνες... κουβαλούσε το «εισιτήριο» για την κορυφή ο βραχύσωμος παλαιστής και είχε... υποσχεθεί ότι θα πάρει την ευκαιρία του στην WrestleMania. Εντούτοις, ο «American Dragon» διέκρινε την ευκαιρία έπειτα από το βίαιο ματς μεταξύ του Mark Henry

και του Big Show.

Ο πρώτος μπορεί να έχασε τον τίτλο του, αλλά τιμώρησε παραδειγματικά τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή. Έτσι εισήλθε ο Bryan και πήρε το αυτόματο ματς με την βαλίτσα του και στην συνέχεια την ζώνη.

Ακολούθησε θρίαμβος του CM Punk στο TLC Triple Threat, οπότε τα δύο... φιλαράκια βρέθηκαν παρέα στην κορυφή του WWE. Ο «Straight Edge Superstar» κράτησε το WWE Championship παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των Miz, Alberto Del Rio και... Ricardo Rodriguez.

Ακόμα, οι κόποι του Zack Ryder δικαιώθηκαν. Έπειτα από πολλούς μήνες διαδικτυακών εκπομπών έφθασε στο US Championship επικρατώντας του Dolph Ziggler στο πρώτο ματς του TLC, το οποίο διεξήχθη στην Βαλτιμόρη.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Zack Ryder κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Οι Air Boom κέρδισαν Primo & Epico.
O Randy Orton κέρδισε τον Wade Barrett.
Η Beth Phoenix κέρδισε την Kelly Kelly.
O Triple H κέρδισε τον Kevin Nash.
O Sheamus κέρδισε τον Jack Swagger.
O Big Show κέρδισε τον Mark Henry.
O Daniel Bryan κέρδισε τον Big Show.
O Cody Rhodes κέρδισε τον Booker T.
O CM Punk κέρδισε τους Miz και Alberto Del Rio.

Keywords
Τυχαία Θέματα