Ιμπραΐμοβιτς: «Να φύγει από την Άρσεναλ ο Φαν Πέρσι»

Το καλό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι θέλει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τον προέτρεψε να φύγει από την Άρσεναλ, για να βρει μια νέα πρόκληση.

Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν μιλώντας στην εφημερίδα «Sun», τόνισε πως όταν δεν κερδίζεις θα πρέπει να ψάχνεις νέες προκλήσεις στην καριέρα σου.

«Όταν δεν κερδίζεις κάτι για αρκετά χρόνια, ο κόσμος καταλαβαίνει το λόγο που φεύγεις όπως έγινε με τον Σεσκ Φάμπρεγας. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τις νίκες. Εάν δεν νικάς θέλεις

να φύγεις», τόνισε αρχικά ο «Ίμπρα».

Στη συνέχεια μάλιστα, ανέλυσε την άποψή του, ενώ χρησιμοποίησε τους καλύτερους χαρακτηρισμούς για τον φορ των «κανονιέρηδων»: «Δεν ξέρω προσωπικά τον Ρόμπιν αλλά τον θυμάμαι από την Ολλανδία όπου ήταν μεγάλο ταλέντο, τώρα είναι ολοκληρωμένος.

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του αλλα ξέρω τι θα έκανα εγώ. Θα άλλαζα περιβάλλον για να βρω μία νέα πρόκληση. Έχω κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή μου, το βλέπω ως περιπέτεια. Έχω κατακτήσει οκτώ τίτλους σε οκτώ χρόνια με διαφορετικούς συλλόγους σε διαφορετικές χώρες. Εάν παίζεις στην ίδια ομάδα όλη σου τη ζωή είναι πιο εύκολο, αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου.

Αλλά το να παίζεις σε διαφορτικές ομάδες είναι ένα τεστ και αν το περάσεις με επιτυχία τότε είσαι ένας πραγματικός πρωταθλητής και απολαμβάνεις μεγαλύτερο σεβασμό», κατέληξε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα