Ιδού… πινελιά του Μπέκαμ στο Super Bowl!

Όλη η Αμερική μιλάει για τη νέα σέξι διαφήμιση εσωρούχων του Βρετανού ποδοσφαιριστή που θα παίξει στα διαλείμματα του μεγάλου τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τηλεθεατών (τεράστιος για τα ελληνικά δεδομένα φυσικά) που παρακολουθεί την αθλητική υπερπαραγωγή της χρονιάς για να απολαύσει τους καλύτερους παίκτες του NFL εν δράσει αλλά και τα καλογυρισμένα, σέξι συνήθως, διαφημιστικά σποτ που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τη μεγάλη βραδιά του

αμερικανικού αθλητισμού (2/2).

Τη διαφορά φέτος λέγεται ότι θα την κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με το λανσάρισμα της πρώτη του σειράς εσωρούχων για την H&M.

«Η ομάδα των σχεδιαστών μου αλλά και εγώ περάσαμε 18 μήνες αναπτύσσοντας την συλλογή αυτή. Ήταν μια φανταστική εμπειρία για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Όπως όλοι οι φίλαθλοι, έτσι και εγώ ανυπομονώ για τη φιέστα του Super Bowl», δήλωσε ο 36χρονος σούπερ σταρ.

Η διαφήμιση δεν θα παίξει μόνο στην τηλεόραση και τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου αλλά και σε μεγάλο ταμπλό που στήνεται στην Herald Square της Νέας Υόρκης (η πλατεία αναμένεται κατάμεστη εκείνη τη μέρα)…

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα