Ιεράπετρα-Γιούχτας 1-0

Μεγάλη νίκη που της επιτρέπει να πανηγυρίζει την παραμονή της στην κατηγορία πήρε η Αναγέννηση Ιεράπετρας, η οποία επιβλήθηκε 1-0 του Γιούχτα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 4' με τον Καρβελά να πλασάρει άουτ.

Μετά το πρώτο 15άλεπτο η Αναγέννηση ισορρόπησε τον αγώνα και στο 19' έφτασε στην επίτευξη του γκολ με τον Τσιτλακίδη, όμως ο βοηθός Φραγκιαδάκης το ακύρωσε ως οφσάιντ.

Στο 43' ήρθε το γκολ

για τους γηπεδούχους. Ο Παϊσανίδης έκλεψε τη μπάλα από τον Χαλκιαδάκη, μπήκε στην περιοχή και από πλάγια θέση, πλάσαρε τον Καλομοίρη, ο οποίος αρχικά απέκρουσε, όμως με δεύτερη προσπάθεια, ο μέσος της Αναγέννησης κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάληψη, η Αναγέννηση κοίταξε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να χτυπήσει στην κόντρα ενώ ο Γιούχτας άγγιξε την ισοφάριση στο 66', όταν ο Καλομοίρης σούταρε όμως ο Ταρτάλας απέκρουσε σωτήρια.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με την Ιεράπετρα να παίρνει το πολύτιμο «τρίποντο» που την κρατάει στην κατηγορία.

Αναγέννηση (Νίκος Δεδελετάκης): Ταρτάλας, Μαστοράκης, Μπουλγκουρίδης, Λιοντάκης, Παϊσανίδης, Χρυσοφάκης, Μακράκης, Δεδελετάκης (90' Λαγουδάκης), Τσιτλακίδης (84' Τοψιδέλης), Μπαριτάκης (80' Λαμπράκης), Χατζάκης.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Καλομοίρης, Κλαπάκης, Χαλκιαδάκης, Μαραγκουδάκης, Ιερωνυμάκης (88' Σεληνιωτάκης), Ανωγειαννάκης, Αεράκης, Κασσωτάκης, Χ. Καλομοίρης, Γιακουμάκης, Καρβελάς (71' Σκουλούδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα