Ιωαννίδης: «Η Νίκη κινδύνευσε με αποβολή από το πρωτάθλημα»

Για τον κίνδυνο αποκλεισμού της Νίκης Βόλου από την Football League 2 με την παρά λίγο ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών της, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει ασφαλιστική ενημερότητα για να πάρει τα χρήματα του ΟΠΑΠ μίλησε ο Δημήτρης Ιωαννίδης σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο τέως πρόεδρος της Νίκης Βόλου με δηλώσεις του στον Blue Star

FM αναφέρθηκε στη λύση που δόθηκε μετά την κατάπτωση της εγγυητικής, αλλά και στον Γιώργο Δαλούκα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι του γνωστοποίησε πως θα παραιτηθεί μη μπορώντας να σηκώσει το βάρος της ομάδας.

«Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Δαλούκας και μου είπε ότι έχουμε πρόβλημα με την εγγυητική και πως θα γίνει ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, γιατί δεν έχουν ρυθμιστεί κάποιες οφειλές. Παράλληλα, κατέπεσε και η εγγυητική και έπρεπε να καλυφθεί το ποσό με μετρητά και επιταγές. Εγώ δεν είχα αυτά τα χρήματα.

Αν δε βρίσκαμε λύση, δε θα έπαιζε η ομάδα την Κυριακή. Υπήρχε κίνδυνος όχι μόνο να μην παίξει η ομάδα, αλλά και ν’ αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Επειδή πάντα λειτουργούσα με το συναίσθημα, έπρεπε να βρω λύση. Πολλοί βέβαια με κατηγορούν γι’ αυτό, αλλά δε δέχομαι καμία κατηγορία στο πρόσωπό μου.

Έκανα κάποιες κινήσεις. Βρέθηκαν τα μετρητά και οι επιταγές. Παρακάλεσα προσωπικά τον Γιώργο Γεωργούλα και μου έδωσε τρεις επιταγές. Μέσα σε δέκα λεπτά οι επιταγές έφυγαν με κούριερ και με φαξ. Αυτές ήταν οι κινήσεις που έκανα, για να παίξει η ομάδα.
Αν το έκανα κακώς, ας με κρίνει ο λαός της Νίκης. Επειδή λένε ότι έχω κάνει διοικητικό σχήμα, ούτε αυτό ισχύει ούτε αναλαμβάνω. Δε θέλω ν’ αναλάβω την ομάδα. Ο ίδιος ο κ. Δαλούκας μου είπε πρώτος ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας και θα παραιτηθεί.

Οι μετοχές είναι στο γραφείο του κ. Μπάιμπα. Ας πάρουμε όσοι μπορούμε μετοχές, για να κάνουμε τη Νίκη εταιρεία λαϊκής βάσης.
Δεν κατάλαβα γιατί κατηγορούμαι. Αν κατηγορούμαι, επειδή έσωσα την ομάδα, ζητάω συγνώμη. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που πιστεύει ότι έχω προσωπικό όφελος να είναι η ομάδα στη Γ’ Εθνική; Και όταν στήριζα τον Γιδόπουλο, δε στήριζα αυτόν, αλλά τη Νίκη. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν άνθρωπο. Εγώ δε σαμποτάρισα κανένα. Προκαλώ τον κ. Δαλούκα να πει αν εγώ ήμουν απέναντί του ή δίπλα του, όταν με χρειάστηκε.

Χάσαμε τη ρύθμιση του ΙΚΑ για κάποιους λόγους. Μου είχε πει ο κ. Δαλούκας ότι θα μπούμε σε νέα ρύθμιση, κάτι που δεν έγινε. Σας ενημερώνω ότι έχω παραλάβει κλήση από το ΙΚΑ, γιατί το δικό μου όνομα φαίνεται επίσημα, επειδή εγώ ήμουν πρόεδρος (σ.σ αφορά οφειλές 30.000 ευρώ). Δεν έχουμε ασφαλιστική ενημερότητα και γι’ αυτό δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά του ΟΠΑΠ. Για την Εφορία μίλησα με τον κ. Δαλούκα και μου είπε ότι πλήρωσε τη δόση, αν και με ειδοποίησαν ότι δεν έχουμε και φορολογική ενημερότητα.

Το θέμα είναι ότι η Νίκη πρέπει να ζήσει και να υπάρχει. Μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, γι’ αυτό ας ενωθούμε όλοι. Όποιος αναλάβει, εγώ δεσμεύομαι ότι θα τον βοηθήσω. Στις προθέσεις μου δεν είναι ν’ αναλάβω την ομάδα ούτε έχω κάνει κάποιο σχέδ

Keywords
Τυχαία Θέματα