Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Πετρούσας 4-0

23:27 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ηρακλής Αμπελοκήπων νίκησε τη Δόξα Πετρούσας με 4-0, με τις δύο ομάδες να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Δ’ Εθνική.

Στο 6’ ο Φώτης Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 36’ με σουτ του Ζγκούρι έξω από την περιοχή έγινε το 2-0. Στο 67’ ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ποντίκης. Όμως αυτό δεν χάλασε τον ρυθμό του αγών

και στο 75’ με σουτ του Σαπιασβίλη σημειώθηκε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με προβολή του Δανδανά.

Αξίζει να σημειωθεί, το παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει για 20 λεπτά, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς έπρεπε να υπάρχει υποχρεωτικά παρουσία της Αστυνομίας, κάτι που δεν φρόντισαν να κάνουν οι γηπεδούχοι και έτσι ο διαιτητής Μαλούτας (Ημαθίας) ανέμενε για αυτό το χρονικό διάστημα να προσέλθουν αστυνομικοί και μετά το ξεκίνησε. Το ίδιο είχε συμβεί και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, κάτι όμως που δέχθηκε ο διαιτητής.

HΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Σαίπη (65’ Δανδανάς), Χαψάς, Ποντίκης, Τσομπάνογλου, Αρχοντίδης, Γεραγώτης, Σαπιασβίλι (80’ Τσόμπανος), Ζγκούρι, Φ. Παπαδόπουλος (35’ Παναγιωτίδης).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Βέργος, Κότιος Γ, Καψιμάνης (60’ Σ. Κότιος), Γιαννίκης, Κότιος Δ., Παπαδόπουλος, Κίρτσης, Ράπτης, Γιαγκούλας (55’ Μαδεμλής), Σαββίδης (80’ Μπαϊρακτάρης), Ξενίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα