Ήττα για τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα

Ανέτρεψαν το σκορ οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς και κέρδισαν με 5-3 τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, χάρη σε νικητήριο RBI του Neil Walker.

Σαν reliever χρεώθηκε τη νίκη ο Jared Hughes (2-0), ενώ ο Joel Hanrahan συμπλήρωσε 17 saves σε 19 ευκαιρίας. Από την πλευρά του, ο Μάικ Μουστάκας είχε 1/4 hits, ενώ ο Yuniesky Betancourt «έγραψε» home run για τους «βασιλικούς».

Με τριπλό home run

του Jerry Hairston Jr., οι Λος Άντζελες Ντότζερς επιβλήθηκαν με 8-3 των Σιάτλ Μάρινερς. Μάλιστα ο Hairston πέτυχε πέντε RBIs με 3/5 hits. Τη νίκη πήρε ο Clayton Kershaw (5-3), αν και δέχθηκε τριπλό home run από τον Miguel Olivo στο τέταρτο inning.

Δύο home runs σημείωσε ο Ben Zobrist στο 13-4 των Τάμπα Μπέι Ρέις με τους Μαϊάμι Μάρλινς! Συνολικά είχε τέσσερα RBIs, ενώ οι Jose Molina και Elliot Johnson είχαν από τρία. Έτσι ο Matt Moore (3-5) πήρε μία εύκολη νίκη. Για τους Μάρλινς, ο Justin Ruggiano «έγραψε» τριπλό home run στο έκτο inning.

Μέχρι το όγδοο inning έφτασε ο Kyle Lohse (6-1) και οδήγησε τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς στο 2-0 σε βάρος των Κλίβελαντ Ίντιανς. Ακολούθησε το 11ο φετινό save του Jason Motte. Ακόμα, ο Carlos Beltran πέτυχε 2-out home run στο τρίτο inning, για να ανοίξει το σκορ.

O Mark Teixeira πέτυχε νικητήριο home run στο 4-2 των Νιου Γιορκ Γιάνκις επί των Νιου Γιορκ Μετς. Τη νίκη στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης χρεώθηκε ο Phil Hughes (6-5), ύστερα από το ένατο save του Rafael Soriano. Επίσης, ο Curtis Granderson είχε το δεύτερο home run των Γιάνκις, ενώ οι David Wright και Omar Quintanilla σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα για τους Μετς.

Σε εξέλιξη είναι το τελευταίο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Όκλαντ Αθλέτικς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα εννέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα