Κ. Παπαδόπουλος: «Το ίδιο καλά και στα τελικά»

Σε πελάγη ευτυχίας, όπως άλλωστε κάθε Έλληνας, έπλεε μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στα τελικά του Euro 2012 ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος με δηλώσεις του στο Onsports εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα έχει το ίδιο καλή πορεία και στην τελική φάση.

Μπορεί να είναι από τα νέα μέλη της Εθνικής

μας ομάδας, ωστόσο ο άσος της Σάλκε έχει μπει για τα καλά στις τάξεις της. Έχει ήδη μπολιαστεί με το μέταλλο αυτής της ομάδας και αποτελεί τη νέα γενιά αυτής της «οικογένειας».

«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και πήραμε την πρόκριση για το Euro. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε πολύ καλά και στο Euro. Εύχομαι να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία και εκεί», είπε στο Onsports ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας να πάει σε τελική φάση ενός Euro για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Ο νεαρός αμυντικός εξέφρασε και την προσωπική του χαρά για το γεγονός ότι είναι μέλος αυτής της Εθνικής ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Πραγματοποιώ ένα όνειρο».

Όσο για το τι έχει να πει στα νέα παιδιά που τον έχουν ως πρότυπο, ο αμυντικός της Σάλκε και της Εθνικής ομάδας, τόνισε: «Εύχομαι στα νέα παιδιά να δουλέψουν καλά και να είναι έτοιμα συνεχώς, έτσι ώστε όταν έρθει η κλήση από την Εθνική, να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα