Καμπάνης: «Καθόλου τυχαία η εμφάνιση Σαββίδη»

Ο Γιάννης Καμπάνης χαρακτήρισε… δάκτυλο αντιπολίτευσης του ίδιου την εμφάνιση Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Καμπάνης. Ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καμπάνης. Αρχικά αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Ζήσης Βρύζας στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Βρύζας είναι καλό παλικάρι,

με ήθος, είπε την αλήθεια για τους επενδυτές, αν και ήταν ελαφρώς ασαφής σε ορισμένες απαντήσεις του προς τους δημοσιογράφους».

Στη συνέχεια δήλωσε:

«Σε 24 ώρες το έκανα αυτό που μου ζήτησαν. Το δεύτερο στάδιο το έχουμε σε διαπραγμάτευση. Περιμένω την αποδοχή της πρότασης και τίποτα άλλο. Περιμένουμε από τις διοικήσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη να αποδεχθούν είτε τον περιβόητο Σαββίδη είτε τον λίγο τρελό Καμπάνη».

Για το αν γίνεται πλειστηριασμός στην όλη διαδικασία, ο Καμπάνης τόνισε: «Είναι πλειστηριασμός τελικά. Πόσο τυχαία ήταν η εμφάνιση Σαββίδη; Για μένα καθόλου. Ήταν δάχτυλος της αντιπολίτευσης Καμπάνη. Είναι γνωστή από το 2006 και δε θέλω ούτε να τους ακούω».

Για το αν θα μιλήσει με τον Θανάση Κατσαρή, σχολίασε: «Δικό του θέμα είναι όχι δικό μου».

Για την εγγυητική επιστολή από την Εθνική Τράπεζα, δήλωσε: «Εγώ παρουσίασα ό, τι μου ζήτησαν. Ο Σαββίδης δε θα στείλει εγγυητική τραπέζης. Είμαι σίγουρος. Γι΄ αυτό και θα προχωρήσει με 2 εκ. ευρώ, με λεφτάς βαλίτσας».

Για το αν τέθηκε και στον ίδιο το θέμα με το δάνειο των δύο εκ. ευρώ, απάντησε: «Κανένα τέτοιο θέμα δεν τέθηκε σε μένα. Τέθηκε στον κ. Σαββίδη κι εκεί την πατήσανε. Τα δικά μου 5 εκ. ευρώ είναι άμεσα σε χρήση. Εμένα με ένα τηλέφωνο μου το έβγαλε το χαρτί η Εθνική τράπεζα το χαρτί. Όμως δεν μπορώ να δώσω 2 εκ. ευρώ για διευκόλυνση. Με τι εγγύηση θα γίνει αυτό; Που τα βγάλαμε τα χρήματα, στο δρόμο; Ας τα δώσει ο Σαββίδης».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Καμπάνης ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μην προκαλέσουν πρόβλημα, ώστε να γίνει το… deal του αιώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα