«Καυτή» η έδρα της Μέταλιστ!


Ο Ολυμπιακός, αφού την ημέρα των ερωτευμένων έκανε τη ρώσικη αρκούδα της Ρουμπίν να μοιάζει με αρκουδάκι του Αγίου Βαλεντίνου, καλείται τώρα να κάνει ένα ακόμα άλμα πρόκρισης στο Χάρκοβο κόντρα στη Μέταλιστ, μια ημέρα που είναι επίσης αφιερωμένη (κατά κύριο λόγο) στις γυναίκες!

Η πρώτη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τους Ουκρανούς για τη φάση των «16» του Europa League, έχει οριστεί για τις 8 Μαρτίου που δεν είναι άλλη από τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας! Οι ιθύνοντες της Μέταλιστ μάλιστα, όχι μόνο έχουν προνοήσει να αφήσουν κάποιες θέσεις κενές για τα… θηλυκά που έχουν την τιμητική τους εκείνη την ημέρα, αλλά τους κάνουν δώρο και την είσοδο στο γήπεδο!

Ας ελπίσουμε πάντως ο Ολυμπιακός στο Χάρκοβο να μην αποδεχθεί… τζέντλεμαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφοντας με το «διπλό» στις αποσκευές του ή τουλάχιστον οι γυναίκες στην εξέδρα να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω τον πανηγυρισμό της οπαδού της Ντιναμό Κιέβου! Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μπουν στο μάτι της συμπατριώτισσάς τους, αποδεικνύοντας πως η Μέταλιστ έχει πιο… καυτή έδρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα