Και τώρα χωρίς «γατάκια» τι κάνουμε;

Όχι ρε γαμώτο... Έφυγαν τα «γατάκια» από την ΑΕΚ;

Οι Αδαμίδηδες και οι «γίγαντες» που είχε δίπλα του και είχαν βουλιάξει...στην κυριολεξία την ΑΕΚ στην ανυποληψία και στα χρέη, μαζί με όλους τους υπόλοιπους που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το 2004 και μετά...

Και; Τι έγινε; Γιατί από χθες που έγινε γνωστό διαβάζω και στον φιλικό τύπο της ΑΕΚ , αλλά και γενικότερα ότι και καλά πήδηξαν από το καράβι... Ρε ουστ

από εδώ που θα στενοχωρηθούν οι Ενωσίτες επειδή οι ανύπαρκτοι διαπίστωσαν ότι πλέον δεν μπορούν να κοροϊδεύουν άλλο. Οι διοικούντες των τελευταίων 18 μηνών, που μαζί με τους αμετόχους της τελευταίας επταετίας έχουν γυρίσει την ΑΕΚ σε χρόνια «κατοχικά», σε χρόνια ΔΝΤ και σε εποχές που και να ήθελε κάποιος να έμπαινε στην ομάδα με τους συγκεκριμένους παράγοντες δεν θα το έκανε ποτέ!

Οι τύποι αυτοί, προεξέχοντος του Σταύρου - με έμαθε ο θυρωρός της γειτονιάς μου και έβγαλα και φράγκα - Αδαμίδη , έκαναν σοβαρούς Αεκτσήδες να μην θέλουν να πατάνε στο γήπεδο (θυμίζω τις μόλις 20.000 στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό και τα μόλις 4-5.000 διαρκείας)! Χρέωσαν ακόμα περισσότερα την ΠΑΕ σε σχέση με εκείνα που είχαν αφήσει ο Νικολαϊδης και ο Θανόπουλος και πλέον οδήγησαν την ομάδα μία ανάσα πριν το Πρωτοδικείο! Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά και την «προίκα» της ομάδας (βλέπε ποδοσφαιριστές), ούτε λόγος να γίνεται!

Οι τύποι αυτοί και κυρίως ο Αδαμίδης που παραμύθιαζαν τον κόσμο της ΑΕΚ με επικοινωνιακά τρικ και τεχνάσματα, πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν κάτι παραπάνω από κάποιους επιπλέον μήνες στην ηγεσία της ομάδας. Οι τύποι αυτοί και κυρίως ο Αδαμίδης, κατάφεραν σε 18 και κάτι μήνες να ξεπουλήσουν ή να αφήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές που μπορούσαν και ήθελαν να προσφέρουν στην ομάδα ή θα μπορούσαν να τους πουλήσουν πολλά περισσότερα σε άλλη χρονική στιγμή, ενώ κατάφεραν να δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερες έχθρες με ομάδες και αντιπάλους πιστεύοντας ότι έτσι κάτι θα έκαναν!

Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με αυτούς με τους οποίους μέσω της ΑΕΚ νόμιζαν ότι κάποιοι έγιναν καλώς έκαναν και παραιτήθηκαν! Έπρεπε να το είχαν κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για την ομάδα! Τώρα το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν και την βούλα... σε μία ακόμη χαμένη και χωρίς πρωτάθλημα χρονιά για την ΑΕΚ!

Υ.Γ. Το γράφω και το λέω χρόνια! Άντε να το ξαναγράψω... για να μην παραμυθιάζεστε (για τους φίλους της ΑΕΚ μιλάω): ο πρόεδρος του τελευταίου πρωταθλήματος, το πάλαι ποτέ, Δημήτρης Μελισσανίδης θα επιστρέψει στην ΑΕΚ όταν ο ήλιος ανατείλει από την δύση!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα