Καϊμακόγλου: «Τελικός ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

18:38 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ως τελικό αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου.

Ο 29χρονος φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, εξήγησε πως ο αγώνας της 11ης Μαΐου κόντρα στους Ρώσους δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνους που προηγήθηκαν για τη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας: «Θα αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνα που δώσαμε

νωρίτερα στη σεζόν. Μέσα από το βίντεο, πάντως, θα πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα που κάναμε και τότε και να τα βελτιώσουμε, ενώ δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Είναι ένας τελικός για εμάς και όλοι είναι απαραίτητο να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αφήνοντας πίσω είτε τα προβλήματα τραυματισμών τους είτε τα άσχημα παιχνίδια τους. Θα πρέπει κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παίξουμε με μυαλό και να είμαστε έτοιμοι για μία μάχη».

Ο Κώστας Καϊμακόγλου παραδέχθηκε, στη συνέχεια, πως οι Ρώσοι έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τους τις τελευταίες ημέρες: «Από τη στιγμή που η ομάδα πέρασε στο Final 4 περιμέναμε αυτήν την εβδομάδα με μεγάλη ανυπομονησία. Δώσαμε πολλά παιχνίδια για να φθάσουμε έως εδώ, αλλά τώρα που ήρθε η ώρα στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το Final 4. Έχουμε δουλέψει πολύ στο γήπεδο κι έχουμε ακόμα κάποιες ημέρες για τον ημιτελικό. Μόνο αυτόν σκεφτόμαστε. Να είμαστε όλοι υγιείς και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που μας έχουν πει οι προπονητές μας».

Επίσης, εστίασε στο ότι όλοι οι παίκτες θα πρέπει να προπονούνται και μόνοι τους, ώστε να είναι έτοιμοι όταν θα χρειαστεί να ενισχύσουν την ομάδα τους: «Θεωρώ πως αυτό που έχει πει ο προπονητής μας είναι πολύ σωστό. Εκτός του τι κάνει η ομάδα, ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει και από μόνος του προπόνηση για να είναι έτοιμος στο γήπεδο. Να κάνει ασκήσεις μόνος του, σουτάκια. Θα πρέπει να το κάνεις πάντα, με μέτρο αλλά καθημερινά, για να είσαι έτοιμος». Κλείνοντας, μίλησε για το προσωπικό κίνητρό του: «Το κίνητρο το δικό μου είναι να μπω μέσα και να σταματήσω τους αντίπαλους παίκτες. Θα πρέπει όλοι οι παίκτες της ομάδας να καταλάβουν πως εάν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στην άμυνα και να σταματήσουμε τους αντιπάλους μας, ειδικά όταν μιλάμε για την ΤΣΣΚΑ που έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα