Καλοκαιρινό καμπ από το Σπόρτιγκ

11:03 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τα… μυστικά του αθλητισμού αποκαλύπτει ο Σπόρτιγκ στο καλοκαιρινό καμπ που διοργανώνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά, στο κλειστό των Πατησίων.

Οι διοικούντες το σύλλογο καλούν τα παιδιά 6-14 ετών να πάρουν μέρος στο καλοκαιρινό καμπ που διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις τους, μέσα από το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όχι μόνο μπάσκετ, αλλά και ακόμα τρία αθλήματα. Το καμπ χωρίζεται σε περισσότερες περιόδους και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες, ή δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλέφωνο 2102114537.

Η

ανακοίνωση: «Ο Αθλητικός Όμιλος Σπόρτιγκ διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καλοκαιρινό καμπ για παιδιά από 6 έως 14 ετών στο κλειστό γήπεδο του Α.Ο. Σπόρτιγκ στην Ηλία Ζερβού 89, με αθλήματα μπάσκετ, βόλεϊ, τζούντο και bowling για τις παρακάτω περιόδους:

1η εβδομάδα: 18 Ιουνίου-22 Ιουνίου
2η εβδομάδα: 25 Ιουνίου-29 Ιουνίου
3η εβδομάδα: 2 Ιουλίου-6 Ιουλίου
4η εβδομάδα: 9 Ιουλίου-13 Ιουλίου

Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας τα παιδιά και να τους μάθουμε τα μυστικά του αθλητισμού. Ο σύλλογός μας στο κλειστό γήπεδο το οποίο διαθέτει και σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο προπονητών-παιδαγωγών καθιστά την άθληση και την παραμονή των παιδιών ευχάριστη και ασφαλή. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5 με 9 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2102114537 ή στο email μας [email protected]».

Keywords
Τυχαία Θέματα