Καλτέκης: «Έχει πολλές δυνατότητες ο Οικονόμος»

16:17 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει το γονίδιο του πρωταθλητισμού, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλτέκη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Θεσσαλίας, παραχώρησε την Πέμπτη (8/3) συνέντευξη Τύπου, στην οποία μίλησε για την παρουσία του Οικονόμου στο πρώτο… μισό του πρωταθλήματος, όσο και στη συνέχεια, υποστηρίζοντας πως το «συγκρότημα» της Τσαριτσάνης έχει πολλές δυνατότητες και το… ταβάνι της δεν είναι η συμμετοχή στην Football League 2.

Παράλληλα,

ο έμπειρος προπονητής, μίλησε για το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής (11/3) με τη Νίκη Βόλου, αναφέροντας πως ο Οικονόμος θα πάει στη Νέα Ιωνία με μοναδικό στόχο να παίξει ποδόσφαιρο, μένοντας μακριά από αντιπαραθέσεις.

«Ξεκινώντας θα ήθελα να κάνω ένα μικρό απολογισμό του πρώτου γύρου για την ομάδα μας. Πιστεύω ότι βάσει της απόδοσης που είχαμε και στα 11 παιχνίδια που δώσαμε συν τα 2 ματς του Κυπέλλου, είμαι πεπεισμένος ότι μας αδικεί η θέση μας στη βαθμολογία και αυτό δεν είναι υπερβολή. Είναι έτσι δομημένη η Τσαριτσάνη που αποτελεί μονόδρομο να παίζει ποδόσφαιρο παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουμε συναντήσει στα περισσότερα παιχνίδια μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καλτέκη.

Και συνέχισε: «Δε το κρύβω ότι η πλειονότητα των ομάδων της Γ’ Εθνικής παίζει αντιποδόσφαιρο με στόχο μόνο το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο. Ίσως σε αυτό τον τομέα να υστερώ ως προπονητής διότι είμαι θιασώτης του επιθετικού και του όμορφου ποδοσφαίρου. Επίσης θέλω να σταθώ σε τρεις τομείς που έχουν φέρει τον Οικονόμο σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο.

Είμαστε τυχεροί που σε αυτή την κρίση, έχουμε μια διοίκηση που είναι πάντα κοντά μας και που ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα ήταν επιλογές δικές μου και πραγματικά μετά από έξι μήνες νιώθω πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστώ μαζί τους. Και κυρίως στέκομαι στους χαρακτήρες τους, διότι έναν ποδοσφαιριστή δεν τον κρίνεις μόνο για τις ικανότητές του.

Επίσης, θέλω να πω ότι είμαστε από τις ομάδες με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας. Αν εξαιρέσουμε 4 παίκτες που είναι κοντά στα 30 όλοι οι υπόλοιποι είναι το πολύ έως 24. Και οι περισσότεροι εξ’ αυτών προέρχονται από την επαρχία Ελασσόνας. Με τους οποίους συνεργάστηκα μαζί τους και στην ακαδημία μου, που αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν μεγάλο μέλλον. Όπως π.χ. ο Πούτας, ο Μπαλής, ο Μπανούσης, ο Παλάσκας, ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπαϊωάννου.

Θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα σε μεγαλύτερες κατηγορίες. όμως εγώ αυτή τη στιγμή τους απολαμβάνω και χαίρομαι που τους έχω στην ομάδα. Όσον αφορά τον κόσμο, πραγματικά η συμπεριφορά τους είναι άψογη σε όλα τα παιχνίδια. Τόσο εντός έδρας όσο και εκτός. Οι φίλαθλοί μας ακολουθούν τη φιλοσοφία της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Όσον αφορά στο ντέρμπι της Θεσσαλίας με τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, απάντησε: «Είναι ένα θεσσαλικό ντέρ

Keywords
Τυχαία Θέματα