Καλύτερη η Μπάρτσα, κόλλησε στο 1-1 με Βαλένθια

00:01 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι από άποψη θεάματος, η Βαλένθια παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπαρτσελόνα και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό για την ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου αναμετρήθηκαν στο «Μεστάγια» για μία θέση στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Για την αναμέτρηση υπήρχαν αρκετές προσδοκίες οι οποίες δικαιώθηκαν με το τελικό 1-1 να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές με όλα να κρίνονται στον επαναληπτικό στο «Καμπ Νου».

Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν

πολύ καλή εμφάνιση και σίγουρα άξιζαν τη νίκη, ωστόσο και η Βαλένθια έδωσε τα πάντα διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση, διεξήχθη στο 27’ όταν και ο Ζόνας με πανέμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ για τις «νυχτερίδες».

Στο 35’ ήρθε η απάντηση από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν και ο Μέσι έβγαλε μόνο του τον Σάντσες, ο οποίος είδε τον Άλβες να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του. Στη συνέχεια της φάσης όμως, ο Πουγιόλ με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα είχε τον απόλυτο έλεγχο και στην επανάληψη έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 55’ ο Αλκαντάρα κέρδισε το πέναλτι από τον Μιγκέλ, με τον Λιονέλ Μέσι να αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Ο Άλβες όμως νίκησε και πάλι τον Αργεντινό επιθετικό διατηρώντας το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Αμπιντάλ να δει τον Άλβες να αποκρούει σε κόρνερ. Από τη φάση εκείνη, ο Μέσι πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Πικέ από τα δύο μέτρα να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 74’ όταν ο Ντάνι Άλβες με τον Μέσι έκαναν το 1-2 με τον πρώτο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με σουτ. Πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου» με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα