Καλύτερη σύνταξη στο NFL

Μπορεί στην χώρα μας οι συντάξεις να αποτελούν είδος προς... εξαφάνιση, αλλά στο NFL αποφάσισαν να προσφέρουν κάτι σχετικό στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Τους τελευταίους μήνες, το NBA έχει κλειδωθεί λόγω... lockout. Το ίδιο συνέβη στην κορυφαία λίγκα αμερικανικού φούτμπολ για σχεδόν όλο το καλοκαίρι, αλλά στην περίπτωση του NFL

επήλθε συλλογική σύμβαση εργασίας λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, όποτε απλά περιορίστηκε η προετοιμασία των ομάδων.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών, οι αθλητές είχαν ζητήσει βελτιωμένο πρόγραμμα συνταξιοδότησης, το οποίο θα εφαρμοστεί άμεσα. Με αρκετούς μήνες καθυστέρησης η λίγκα συμφώνησε να διαθέσει 620 εκατομμύρια δολάρια στους παλαίμαχους παίκτες του NFL!

Πλέον, όλοι οι αθλητές, οι οποίοι δικαιούνται το επίδομα, θα δουν τα έσοδα τους να αυξάνονται κατά 600 δολάρια μηνιαίως. Αν, όμως, ο παίκτης έχει ξεπεράσει τα 55 και σταμάτησε πριν το 1975, τότε θα λάβει... μόλις 124 δολάρια επιπλέον. Για όσους αποσύρθηκαν την περίοδο 1975-1992 η αύξηση θα είναι της τάξης των 108 δολαρίων.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα