Καμένα Βούρλα-Αμπελωνιακός 0-2

Χωρίς βαθμό έμεινε και μετά την 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Δ εθνικής γνώρισε η ομάδα των Καμένων Βούρλων αυτή τη φορά λόγω εντός έδρας ήττας από τον Αμπελωνιακό με 2-0

Το σκορ άνοιξε στη φάση του 38΄ όταν λάθος του Τόλια επωφελήθηκε ο Φτύκας που βγήκε μόνος του απέναντι στον Λιόλιο και με πολύ ωραίο ιδανικό πλασέ έσκαψε τη μπάλα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-1.

Ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 43΄ όταν ο Κακαβίτσας θα στείλει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα ωστόσο ο διαιτητής είχε από

νωρίτερα σφυρίξει για επιθετικό φάουλ…

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη θέλησαν να πιέσουν και το έκαναν και έφτασαν σε μια πολύ καλή φάση στο 50΄ όταν ύστερα από φάση διαρκείας και από απανωτά γεμίσματα ο Τόλιας θα πάρει τη μπάλα από δεξιά και θα κάνει απέναντι από τον γκολκιπερ το βολέ αλλά ο Γκολτζος την τελευταία στιγμή θα βάλει το πόδι του και θα σταματήσει την πορεία της μπάλας προς το τέρμα της ομάδας του.

Στο 71’ ο ταχύτατος Φτύκας από αριστερά πήρε τη μπάλα και αφού απέφυγε τον Γουργιώτη έφτασε απέναντι στον Λιόλιο και με πλασέ έγραψε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδοσόπουλος είχε την ευκαιρία να απαντήσει αλλά το σουτ του από καλή θέση μέσα στην περιοχή θα φύγει ψηλά άουτ.

Ο Φτύκας είχε την ευκαιρία να σημειώσει χατ τρικ αλλά το πλασέ του στο 85΄ θα αποκρούσει ο Λιόλιος σε κόρνερ.

Στο 90΄ο Ρόκα θα ανατρέψει έξω από την περιοχή τον Βαργιανίτη και θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί από το παιχνίδι.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ: (Στάθης Καλλιμάνης) Λιόλιος, Γουργιώτης, Τσίντζας, Χουλιάρας, Τόλιας, Καλύβας(76΄ Κυριλής), Θανασιάς, Τσάρας ΝΚ (60΄Θεοδοσόπουλος), Αντωνιάδης, Βαργιανίτης, Παπαευθυμίου(83΄ Ασπιώτης).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: (Τάκης Παραφέστας) Κατσίβελος, Ρόκα, Τζαρτζάνης, Δαπακώνης, Γκολτζος, Μπίκος, Παλάσκας, Φλέγγας, Κακαβίτσας (86΄Κυριάκος), Αλεξανδρής (62΄ Χατζηλιόντας), Φτύκας(90΄+Μαγγίτης).

 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και την βαθμολογία του 4ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής

Keywords
Τυχαία Θέματα