Καπέλο: «Έφυγα εξαιτίας της υπόθεσης Τέρι»

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας, Φάμπι Καπέλο, αποκάλυψε πως ο λόγος που παραιτήθηκε ήταν η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τζον Τέρι!

«Ήμουν πολύ χαρούμενος στην Αγγλία, επειδή είχα ένα μέρος να κάνω τη δουλειά μου και να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, το Λονδίνο είναι μία καταπληκτική πόλη, όπου μπορείς να βρεις τα πάντα. Όλα ήταν υπέροχα μέχρι να έρθει στο προσκήνιο η υπόθεση του Τέρι», τόνισε ο Τέρι σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης.

«Ποτέ δεν κατάλαβα

τον λόγο που χρειάστηκε να αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τέρι, αφού δεν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις 9 Ιουλίου. Δεν συμφώνησα για αυτό και αποφάσισα να υποβάλω την παραίτησή μου, επειδή η άποψή μου είναι πως κάποιος μπορεί να δηλώνει αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Τους ζήτησα να περιμένουν για την περίπτωσή του και να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια», πρόσθεσε ο «Ντον Φάμπιο».

Τέλος, ο Καπέλο, τόνισε πως θα επιστρέψει στους πάγκους για ομάδα εκτός Ιταλίας: «Αμφιβάλω αν θα εργαστώ ξανά σε κάποια ιταλική ομάδα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα είναι για κάποια ομάδα εκτός Ιταλίας. Μου αρέσει να έχω νέες εμπειρίες και να γυρνάω ολόκληρο τον κόσμο».

Να θυμίσουμε πως ο Τζον Τέρι κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση προς τον Άντον Φέρντιναντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα