Καπίνο, σεμνός και ταπεινός

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Στέφανος Καπίνο, μετά και την πρώτη του κλήση στην εθνική ανδρών, δηλώνοντας ότι βασικό του μέλημα είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

«Ηταν ένα όνειρο που δεν περίμενα ότι θα γίνει πραγματικότητα τόσο νωρίς. Εγώ πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Είναι κάτι που με χαροποιεί και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω», τόνισε ο νεαρός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και το κλίμα της Εθνικής, απάντησε:

«Για την Εθνική ξέρω ότι είναι μια ομάδα που έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα. Αυτή η κλήση είναι μια τιμή για μένα. Μίλησα με τα παιδιά και μου είπαν ότι όλα θα πάνε καλά».

Αναφορικά με τους στόχους του, απάντησε: «Ο στόχος μου είναι να δουλέψω περισσότερο, να γνωρίσω τους προπονητές μου στην Εθνική, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω».

Και συνέχισε: «Όλα έχουν γίνει τόσο γρήγορα και δεν έχω προλάβει ακόμα να το συνειδητοποιήσω. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω τις ατέλειές μου και να βελιτωθώ».

Για το αν σκέφτεται την καθιέρωσή του στην Εθνική, ο Στέφανος Καπίνο, ανέφερε: «Μακάρι. Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι ακόμα δύσκολο. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω και να δικαιώσω τον κ. Σάντος για την επιλογή του».

Όσον αφορά για τα συναισθήματά του το 2004 και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από την Ελλάδα, ανέφερε: «Έκλαιγα δεν πανηγύριζα. Ήταν ένα όνειρο που δεν περίμενα να γίνει πραγματικότητα τόσο γρήγορα».

Τέλος, για το πρότυπό του, απάντησε: «Σαν τερματοφύλακας ήταν ο Νικοπολίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα