Καραμπετάκης: «Χρειάζεται συνεχόμενη προσπάθεια»

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Ακροποτάμου για την 8η αγωνιστική (0-2 επί του Αετού Αρριανών) και ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Καραμπετάκης, εμφανίστηκε χθες απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του.

Ο καβαλιώτης τεχνικός είπε για την εξέλιξη του αγώνα: «Πετύχαμε μια ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε καλά στοιχεία. Παίξαμε πειθαρχημένα, πήγαμε καλά στην αμυντική μας λειτουργία, πήραμε άριστα στον τομέα αυτό και πιστεύω ότι αυτό το στοιχείο μας

έδωσε και τη νίκη».

Συμπλήρωσε για την συνέχεια της προσπάθειας: «Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους, που πρέπει να συνεχιστεί. Είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, οι ισορροπίες είναι λεπτές και χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Απών από τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής (15/1) του Άρη Ακροποτάμου με τον Ορφέα Puma Ξάνθης θα είναι ο Γιάννης Σολακίδης που συμπλήρωσε κάρτες ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Γιώργος Τσορμπατζής, που απουσίαζε λόγω τραυματισμού από το προχθεσινό αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα