Καραμπετάκης: «Το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Άρη Ακροποτάμου, Νίκος Καραμπετάκης, με την κακή εμφάνιση της ομάδας του και το «λευκό» 0-0 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ο προπονητής της καβαλιώτικης ομάδας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, ενώ ανέφερε για την εξέλιξη του ντέρμπι:

«Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτός ήταν ο Ορφέας. Εμείς ίσως κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι στην φετινή χρονιά. Εμφανιστήκαμε χωρίς ενέργεια και τίποτε απ’ όσα σχεδιάσαμε δεν μας βγήκε

στο γήπεδο. Είχαμε τον τερματοφύλακα μας σε πολύ καλή μέρα και κατακτήσαμε έναν πολύτιμο βαθμό για την προσπάθεια που κάνουμε στην κατηγορία. Είμαι όμως προβληματισμένος από την απόδοση μας».

Αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Ορφέα, ο Καραμπετάκης τόνισε πως θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν εμφανώς καλύτερο πρόσωπο, προκειμένου να κατακτήσουν το τρόπαιο…

«Θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στον τελικό της Κυριακής και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα