Καραγιάννης: «Στο μυαλό μας μόνο το Παγκράτι»

09:12 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η δυσχερής βαθμολογική θέση του Παγκρατίου δεν θα πρέπει αποπροσανατολίσει την ΑΕΚ, σύμφωνα με το Νίκο Καραγιάννη.

Ο προπονητής της «Ένωσης», μιλώντας στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων», εξήγησε πως πρόκειται για ομάδα που παλεύει τα παιχνίδι μέχρι τέλους, για αυτό και η αποστολή τους στο Μετς κάθε άλλο παρά ως εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί. Παράλληλα, έθιξε το κεφάλαιο «κόσμος», ζητώντας τη στήριξη των φιλάθλων εν όψει της συνέχειας, που προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολη. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον

εκτός έδρας αγώνα με το Παγκράτι: «Πρόκειται για ομάδα η οποία, παρόλο που βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση, δείχνει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και τα χάνει στον πόντο. Κάτι τέτοιο είναι χαρακτηριστικό στα τρία τελευταία ματς. Το συγκεκριμένο γεγονός μας περνάει ένα μήνυμα ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε αυτοί που πρέπει ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2: «Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι μόνο το Παγκράτι. Δεν θέλουμε να λέμε για σερί τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού τέτοια πράγματα δεν είναι σοβαρά. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα ένα και το Σάββατο (10/03) θέλουμε να έχουμε την υγειά μας, να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη που θα μας φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια».

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μαζί μας τον κόσμο μας. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και κατά τη γνώμη μου αξίζει τον κόπο η ομάδα να βοηθηθεί από τον κόσμο, καθώς είμαστε σε καλό δρόμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα