Καρακαϊδός: «Στόχος το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό»

Σε άνοδο στο βάθρο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων στοχεύει ο 18χρονος κολυμβητής.

Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων «έπιασε» στο πρόσφατο χειμερινό πρωτάθλημα ΟΠΕΝ της Λάρισας ο Χάρης Καρακαϊδός, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την επίδοσή του στα 200μ. ύπτιο (2.03.63): «Είμαι ευχαριστημένος από το χρόνο μου. Το καλό είναι ότι κατάφερα να πετύχω τον αρχικό μου στόχο, ο οποίος ήταν το όριο για το Ευρωπαϊκό εφήβων. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσα

να πάω και καλύτερα, καθώς λόγω ίωσης, ουσιαστικά κολύμπησα άρρωστος. Πιστεύω ότι έναν χρόνο γύρω στο 2.02 θα μπορούσα να τον κάνω».

Αναφερόμενος στον στόχο του στο Ευρωπαϊκό, ο Καρακαϊδός είπε: «Στόχος είναι το μετάλλιο. Ένα μετάλλιο οποιουδήποτε χρώματος. Τώρα που μου έφυγε το άγχος για την επίτευξη του ορίου θα δουλέψω αποκλειστικά για αυτή τη διοργάνωση».

Ο 18χρονος κολυμβητής αναφέρθηκε και στην προετοιμασία του: «Είχα ένα μικροτραυματισμό αλλά τώρα τον ξεπέρασα. Το δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να συνδυάσω το διάβασμα για το σχολείο και τις προπονήσεις. Το θετικό είναι ότι, αντίθετα με πολλούς συναθλητές μου, υπάρχει κολυμβητήριο στο οποίο μπορώ να προπονούμαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα