Καραπαπάς: «Προχωρημένες επαφές με Καζίμ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Καζίμ Ρίτσαρντς.

«Είμαστε σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Καζίμ Ρίτσαρντς, ο οποίος αποτελεί εξαιρετική περίπτωση», είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός

σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

Ο Κώστας Καραπαπάς μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η περίπτωση του Τούρκου μέσου της Γαλατάσαραϊ είναι αυτή που έχει περάσει σε προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους», ενώ για τον Αλεξάντερ Χλεμπ υπάρχει μεν η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ωστόσο δεν είναι σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα, ο διευθυντής επικοινωνίας των πρωταθλητών κατήγγειλε μεθόδευση σε βάρος των Πειραιωτών με αφορμή τις απαγορεύσεις στις μετακινήσεις των οπαδών σε αντίθεση με αυτές των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την περίπτωση του Καζίμ Ρίτσαρντς, ανέφερε: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρκετές μέρες ο Ολυμπιακός τον τσεκάρει και είναι η εξαιρετική περίπτωση για την οποία μιλούσαμε. Σαφώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε λεπτομέρειες, όταν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθούν».

Ενώ για τις σχέσεις Ολυμπιακού και Γαλατά, σχολίασε: «Η Γαλατάσαραϊ και ο Ολυμπιακός έχουν εξαιρετικές σχέσεις σαν σύλλογοι, έχουν κάνει διαπραγματεύσεις με επιτυχία και αυτό που πρέπει να αφορά τώρα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι να δουν έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα».

Όσο για το αν συνδέετε με την περίπτωση Ριέρα η επικείμενη έλευση του Καζίμ, απάντησε: «Δεν συγχέονται οι δύο περιπτώσεις, πέρα από το δούνε και λαβείν μεταξύ δύο κορυφαίων ομάδων».

Για τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας με τον Καζίμ, τόνισε: «Ο Καζίμ θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η μητέρα του έχει την τουρκική καταγωγή, από εκεί την έλκει. Ο ίδιος έχει γεννηθεί στην Αγγλία. Δεν μιλάει καν τουρκικά παρότι έχει αρκετές συμμετοχές στην Εθνική Τουρκίας. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθει στον Ολυμπιακό».

Για το σχεδιασμό του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Ήταν ένας από τους τρεις στόχους μας, και πιστεύουμε να βοηθήσει πολύ στα παιχνίδια με τη Ρούμπιν που πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και με ειδικές συνθήκες. Αν σκεφτούμε πως στην Ελλάδα χιονίζει τώρα, φανταστείτε εκεί. Θα βρούμε θερμοκρασίες στα -18, έχουμε εξοπλισμό που δεν μπορείτε να φανταστείτε για να αντιμετωπίσουμε τις ειδικές συνθήκες».

Για τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, τόνισε: «Με τα τωρινά δεδομένα οι πιθανότητες να τελειώσει η μεταγραφή είναι στο συν».

Σε ερώτηση για το αν ο Βαλβέρδε έχει παρακολουθήσει τον παίκτη, απάντησε: «Ο προπονητής συνεργάζεται με το τμήμα σκάουτινγκ και τη διοίκηση για να γίνουν μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Αυτά τα πράγματα είναι καθορισμένα και δομημένα σωστά. Το λέω αυτό γιατί ζήσαμε ένα κλίμα άδικο για τον Ολυμ

Keywords
Τυχαία Θέματα