«Καρέ» της Nissan στη Γενεύη

11:12 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα νέα αυτοκίνητα της Nissan αναμένεται να παρουσιαστούν στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Τα δύο εξ αυτών θα κάνουν, μάλιστα, παγκόσμια πρεμιέρα…

Τέσσερα πρωτοποριακά πρωτότυπα αυτοκίνητα, τα οποία υπογραμμίζουν, όπως αναφέρουν οι Ιάπωνες, την αυτοπεποίθηση της Nissan για το 2012, πρόκειται να παρουσιαστούν στην κεντρική σκηνή του περιπτέρου

της εταιρίας, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (8-18 Μαρτίου).

Μεταξύ των νέων πρωτοτύπων θα είναι και η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου INVITATION, ενός αυτοκινήτου που αναμένεται να εμπνεύσει ένα εντελώς νέο μοντέλο παραγωγής, το οποίο, ουσιαστικά, θα συμπληρώσει τα MICRA και JUKE.
Το INVITATION, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέρει ένα σύγχρονο και ευρύχωρο εσωτερικό, το οποίο πλαισιώνεται από ένα συμπαγές αμάξωμα. Αντικατοπτρίζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της Nissan σε όρους τόσο ελαφριάς κατασκευής, όσο και προηγμένης σχεδίασης του κινητήρα, αυτό το νέο πρωτότυπο, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έναν δυναμικό χαρακτήρα σε συνδυασμό με εξαιρετική οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Η Νissan θα παρουσιάσει ακόμα δύο πρωτότυπα. Ο λόγος για το e-NV200, το 100% ηλεκτρικό βαν της ιαπωνικής εταιρίας, το οποίο βασίζεται στο πολυβραβευμένο NV200 και την επιβατική έκδοση του Evalia.

Το πρώτο, το οποίο αναμένεται να έχει ηγετική θέση στον τομέα των μηδενικών εκπομπών ρύπων, επιλέχθηκε πρόσφατα ως βάση για την καμπίνα του ταξί της επόμενης γενιάς στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Η Nissan προβάλλει ακόμη μια διαφορετική ματιά για το μέλλον της αυτοκίνησης, με το πρωτότυπο JUKE Nismo. Το μοντέλο αυτό με παρθενική εμφάνιση τον περασμένο Δεκέμβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, προσθέτει μια δυναμική σπορ διάθεση στο διακριτικό crossover JUKE.

Με την παρουσίαση αυτών των πρωτοτύπων, η Nissan δημιουργεί την πληρέστερη γκάμα μοντέλων από κάθε άλλο κατασκευαστή αυτοκινήτων – από το PIXO και το supermini ΜICRA έως τα επιτυχημένα crossovers JUKE και QASHQAI, τα σκληροτράχηλα 4Χ4 όπως είναι τo PATHFINDER και το NAVARA, αλλά και μέχρι το πρωτοποριακό 100% ηλεκτροκίνητο LEAF, όπως επίσης και το supercar GT-R.

Keywords
Τυχαία Θέματα