Καρνέζης: «Με συγκέντρωση για την πρωτιά στα play offs»

14:22 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Τη συγκέντρωση θεωρεί ο Ορέστης Καρνέζης ως το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στα play offs για να πάρει την πρώτη θέση.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στα play offs. Οπωσδήποτε, μια ήττα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, όμως πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ξεχάσουμε την προηγούμενη αναμέτρηση και να κοιτάξουμε τον αγώνα της Τούμπας», είπε αρχικά στη Nova για τα δύο πρώτα παιχνίδια των play offs ο Ορέστης Καρνέζης.

Ψάχνοντας να βρει εξήγηση, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είπε: «Τι να πούμε... Πολλά μπορούμε να πούμε μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τούμπας και να κατέβουμε για τη νίκη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός, ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε: «Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Από το πρώτο λεπτό που θα ξεκινήσει η αναμέτρηση και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρέπει να σκοράρουμε και όταν σκοράρουμε νομίζω ότι δεν χάνουμε μετά».

Τέλος, για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση, είπε: «Και πέρυσι μην ξεχνάμε ότι είχαμε ξεκινήσει και πάλι λάθος στα play offs, όμως καταφέραμε να το ανατρέψουμε και νομίζω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε πρώτοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα