Κάρολ: «Ομαδική δουλειά η αμυντική μας λειτουργία»

22:02 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Ρόι Κάρολ, μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

Στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ρόι Κάρολ

σχολιάζοντας την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου.

Ο διεθνής Β. Ιρλανδός keeper των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Αμυνθήκαμε πολύ καλά απόψε, αυτό ήταν το καλύτερο μας απόψε, συνεργασία όλης της ομάδας, ο ΟΦΗ δεν έκανε κάποια κλασική ευκαιρία κι αυτός μας οδήγησε στην πρόκριση

Ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι, να επιστρέψω σ’ αυτό το γήπεδο και να δω φίλους μου, ήταν ευχάριστο για μένα που είδα ξανά τους φιλάθλους του ΟΦΗ, η αποχώρησή μου έγινε ξαφνικά και γρήγορα και δεν είχα την ευκαιρία να τους αποχαιρετήσω. Θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω για όλα όσα μου προσέφεραν όσο ήμουν στην ομάδα

Το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ με μένα κάτω από τα δοκάρια, οφείλεται στην ομαδική προσπάθεια, στην συνολική δουλειά και όχι μόνο στις δικές μου δυνατότητες. Είχαμε πολύ δύσκολη περίοδο μετά τα Χριστούγεννα, με πολλά και δύσκολα παιχνίδια, αλλά ό,τι καταφέραμε είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα