Κασίγιας: «Πλησιάζει το El Clasico»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, αλλά ο Ίκερ Κασίγιας σκέφτεται ήδη το... El Clasico.

O 30άχρονος πορτιέρο αποκάλυψε στην «AS» το πλάνο της ομάδας του. Δεν προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού ο Κασίγιας ξεκαθάρισε ότι η «βασίλισσα» δεν σκέφτεται πέρα από το επόμενο ματς. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η αγωνιστική τακτική της Ατλέτικο βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στο χθεσινό (26/11) 4-1:

«Το σχέδιο μας προβλέπει σταδιακή εξέταση των παιχνιδιών. Δεν ξέρω αν ήταν καλό για

αυτούς που πέτυχαν γκολ τόσο γρήγορα, αφού υποχώρησαν στην άμυνα τους, δέχθηκαν πέναλτι και αποβολή. Μας διευκόλυναν και μετά το 2-1 ο αγώνας άνοιξε».

Πάντως υπάρχει ήδη στο μυαλό του η Μπαρτσελόνα, την οποία... δεν αντιμετωπίζει η Ρεάλ στο επόμενο της παιχνίδι, αλλά σε δύο εβδομάδες:

«Είμαστε φορμαρισμένοι την κατάλληλη στιγμή, αφού απομένουν μόλις δύο εβδομάδας για το El Clasico. Ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες την πορεία μας».

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κασίγιας βραβεύτηκε πριν την έναρξη του αγώνα εναντίον της Ατλέτικο με αφορμή το ρεκόρ συμμετοχών του με την εθνική Ισπανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα