Κασναφέρης στο Onsports: «Δουλειά και νοικοκυριό στον Λεβαδειακό»

Εσπασε τα κοντέρ ο Λεβαδειακός! Σαν σε… προπόνηση οι Βοιωτοί καμαρώνουν πως πέρασαν σε χρόνο ρεκόρ τον «σκόπελο» της αδειοδότησης. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Κασναφέρης αναλύει αποκλειστικά στο Onsports την συνταγή της επιτυχίας σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης για την νέα τάξη πραγμάτων στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία.

Την ώρα που ένας μεγάλος αριθμός ΠΑΕ της Super League

τρέχει και δεν φτάνει για να εξασφαλίσει το «πράσινο φως» από το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ, η διοίκηση του Λεβαδειακού με την κεκτημένη ταχύτητα του Γιώργου Παράσχου και των παικτών του, καθάρισαν την…μπουγάδα σε χρόνο 40 δευτερολέπτων – όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους – που ζηλεύουν ακόμη και μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιώργος Κασναφέρης σχολίασε στο Onsports το επόμενο «παράσημο» που έραψε στην στολή του ο Λεβαδειακός και όχι μόνο. Ο γενικός διευθυντής των «πρασίνων» αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα καινούργια δεδομένα και ισορροπίες που επιφέρει η το μνημόνιο και η οικονομική κρίση, το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και την παλιά... τέχνη του την διαιτησία, σε μία χορταστική συνέντευξη.


Πόσο περήφανους σας κάνει η εξασφάλιση της αδειοδότησης μέσα σε 40 δευτερόλεπτα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ;

«Σίγουρα είναι ένα ακόμη θετικό πρόσημο στην φετινή πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά του Λεβαδειακού. Αποτελεί προϊόν της σωστής δουλειάς που έγινε, από τον μεγαλομέτοχο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο στην ομάδα.

Παρότι ήταν μία δύσκολη χρονιά από οικονομικής και αγωνιστικής άποψης, ο σύλλογος φρόντισε να οργανωθεί και να προγραμματίσει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του, έτσι ώστε να παρουσιάζει έναν άρτια δομημένο φάκελο. Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία κατάφερε να αντεπεξέλθει χωρίς καμία εκκρεμότητα και να αποτελεί υπόδειγμα οργάνωσης».


Μήπως διήρκησε περισσότερα από 40 δευτερόλεπτα η συνάντηση των στελεχών της ΠΑΕ με το τμήμα αδειοδότησης της ΕΠΟ και «κλέψατε» κάποια δευτερόλεπτα στην ανακοίνωση που εκδώσατε;

«(Γέλια). Το θέμα δεν είναι ο χρόνος. Το θέμα είναι ο στόχος και στόχος δικός μας, ήταν να παρουσιάσουμε ένα πλήρη φάκελο. Τα λίγα δευτερόλεπτα που κράτησε η παραμονή μας στην επιτροπή αδειοδότησης, ασφαλώς μας δίνει μεγάλη χαρά και αποτελεί πρόκριμα πως πρέπει να κινηθούμε και τη νέα χρονιά»


Γιατί χαρακτηρίσατε την φετινή αδειοδότηση μεγαλύτερη επιτυχία ακόμα και από την κατάκτηση της 7ης θέσης στο πρωτάθλημα;

«Γιατί ήταν και είναι μία δύσκολη χρονιά από οικονομικής άποψης. Τα έσοδα είναι περιορισμένα σε σχέση με άλλες ομάδες, ενώ μην ξεχνάμε, ότι ο Λεβαδειακός προήλθε από την Football League. Με σωστό προγραμματισμό, σωστή οργάνωση και μεθοδολογία, κατάφερε να αντεπεξέλθει και αυτή η φιλοσοφία διέπει όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα με προεξέχοντα τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Κομπότη».

«Επενδυτής, διαχείριση και σωστές συμβουλές»

Τι συμβουλή θα δίνετε στις υ

Keywords
Τυχαία Θέματα