Καστοριά-Αλεξάνδρεια 3-5

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στην Καστοριά, όπου η Αλεξάνδρεια πανηγύρισε τεράστια νίκη απέναντι στην τοπική ομάδα με 5-3, αν και έχανε στο ημίχρονο.

Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν, καθώς μόλις στο 2’ ο Σούρλας με κεφαλιά βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση των «γουναράδων» δεν άργησε και ο Στασινόπουλος με σουτ στο 15’ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 23’ η Καστοριά

πήρε κεφάλι στο σκορ, καθώς από σέντρα του Τσαμτσάκη, ο Παπαδόπουλος έπιασε το σουτ, κάνοντας το 2-1. Στο 45’ ο Μήνος με σουτ μετά από σέντρα του Βελλίδη, έκανε το 3-1 για την Καστοριά.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι λογάριαζαν χωρίς τον… Τσαλώνη, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο πήρε προσωπικά την υπόθεση νίκη για την Αλεξάνδρεια και επιδόθηκε σε ένα προσωπικό σόου. Στο 53’ μετά από πάσα του Θαμνίδη, μείωσε με σουτ σε 3-2, ενώ στο 62’ ο Τσαλώνης ισοφάρισε σε 3-3. Στο 86’ δεχόμενος πάσα του Σούρλα, ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» για το 3-4. Και στο 88’, με ατομική προσπάθεια, ο Τσαλώνης «σφράγισε» την μεγάλη νίκη της ομάδας του, γράφοντας το τελικό 3-5!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως στο 49’ ο Ιτούδης σκόραρε για την Αλεξάνδρεια, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Γκέκας, Πετρόπουλος (52’ Αναγνωστόπουλος), Μήνος, Λίτσκας, Στασινόπουλος, Βελλίδης, Τσετιροκλής (80’ Τομπόζης), Τσαμτσάκης (68’ Τσουλάκος), Παπαδόπουλος, Κεραμιδάς

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Μερακλής, Αντάμης, Ιτούδης, Παπαδόπουλος, Μπενίσκος (73’ Πήχας), Ζωγράφος, Πιπιλιάρης (46’ Πατρίκας), Σούρλας, Τσαλόνης, Θαμνίδης (87’ Κωνσταντινίδης)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ιωάννα Χατζηιωάννου

Keywords
Τυχαία Θέματα