«Καθάρισαν» οι Άβαλανς

Το εντός έδρας 4-1 των Κολοράντο Άβαλανς σε βάρος των Λος Άντζελες Κινγκς ολοκλήρωσε το πρώτο sweep σε regular season των νικητών ύστερα από σχεδόν... είκοσι χρόνια.

Την συγκεκριμένη επιτυχία διασφάλισε ο Paul Stastny με δύο δικά του γκολ, ενώ οι Mark Olver και Jay McClement πέτυχε τα άλλα τέρματα των «αβς». Ακόμα, ο Semyon Varlamov σταμάτησε 32 σουτ των «βασιλιάδων» προσθέτοντας το δικό του μερίδιο στη νίκη των Άβαλανς.

Αυτή ήταν η τέταρτη

φετινή επικράτηση του συλλόγου του Ντένβερ σε βάρος των «βασιλιάδων». Το διαμορφωμένο 4-0 αποτελεί το πρώτο sweep από την σεζόν 1992-93, όταν η ομάδα ονομαζόταν ακόμα... Κεμπέκ Νορντίκς.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-1 με τον Dustin Brown στη τρίτη περίοδο. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Jonathan Quick αντικαταστάθηκε με το σκορ στο 3-0 στο τέλος του πρώτου 20λεπτου από τον Jonathan Bemier.

Πλέον οι Άβαλανς έχουν 64 βαθμούς και απέχουν δύο από τους Κινγκς, οι οποίοι παραμένουν στην κρίσιμη όγδοη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Γενικά η «μάχη» για την πρόκριση στα play off έχει «ανάψει», καθώς πολλές ομάδες διεκδικούν... λίγες θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα