«Καθάρισε» νωρίς και «βλέπει» play off η Νίκη Βόλου

Στο κυνήγι της ανόδου μπήκε η Νίκη Βόλου, η οποία μετά την εύκολη επικράτησή της με 3-0 επί του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, πλησίασε στους δύο πόντους τις προνομιούχες θέσεις του βορείου ομίλου της Football League 2!

Χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της στο «Παντελής Μαγουλάς», οι οποίοι έμειναν πιστοί στις προαναγγελίες τους περί αποχής από το γήπεδο και ανήρτησαν πανό στο οποίο αναγραφόταν «απέχουμε από τα όνειρά μας», η Νίκη Βόλου κατέκτησε

το τρίποντο στην έδρα της κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Απόλλωνα Καλαμαριάς στον Τύρναβο (1-1), αλλά και αυτή του Τηλυκράτη Λευκάδας με τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου (0-0) και μείωσε τη διαφορά της στους δύο βαθμούς από τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Στο παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με δεκαπέντε λεπτά καθυστέρηση λόγω της αργοπορημένης άφιξης του γιατρού του αγώνα, οι Βολιώτες ευτύχησαν με το…καλημέρα να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 2’ ο Λουκίνας επιχείρησε τη σέντρα σουτ, όμως ο Δρούζας στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Οι παίκτες του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, με κυριότερη φάση αυτή στο 12’, όταν ο Μπρατσέρης σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Πουλάκος βγήκε τετ α τετ με τον Σαμουηλίδη, όμως «νικήθηκε» από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που έδιωξε σε κόρνερ.

Παρότι οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, με εμφανή προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στο χώρο του κέντρου, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 38’. Ο Πουλάκος «έστρωσε» στον Αναστασίου, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στον Διαμαντίδη και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο υπηρεσιακός προπονητής της Νίκης Βόλου, Κώστας Γρηγοριάδης, προχώρησε σε δύο αλλαγές, με σκοπό να ενισχύσει το κέντρο και τα κατάφερε, αφού δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν τις ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ με τον Κάσκιο στο 48’, τον Διαμαντίδη στο 68’, τον Πουλάκο στο 78’ και τον Λαζαρίδη στο 88’. Ό,τι δεν κατάφεραν να κάνουν νωρίτερα, οι παίκτες της Νίκης Βόλου, το έπραξε ο Γιώργος Πουλάκος στο 89’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0!

Ο διαιτητής Σχίζας του συνδέσμου Αθηνών «κιτρίνισε» τους Ριζογιάννη, Καρυπίδη.

Νίκη Βόλου (Κώστας Γρηγοριάδης): Ψωμιάδης, Στουρναράς, Λαμπρόπουλος, Χολέβας, Μκριτσιάν, Ριζογιάννη (46’ Παπατζίκος), Διαμαντίδης, Λουκίνας (77’ Λαζαρίδης), Παυλίδης, Πουλάκος, Αναστασίου (46’ Κάσκιο).

Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών (Σάκης Αλεξίου): Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Δρούζας (61’ Κιουρτζίδης), Γκάγκας, Καρυπίδης, Μπάκανος (51’ Κεφαλάς), Κόλλινς, Μπασιούκας, Δελλής, Πούπης, Μπλατσέρης (73’ Μαγκανάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα