«Καθάρισε» ο Marco Scutaro για τους Κολοράντο Ρόκις

Στο 11ο inning επικράτησαν με 11-10 οι Κολοράντο Ρόκις των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς χάρη σε 2-out single του Marco Scutaro.

Ο Craig Stammen (3-1) «έβγαλε» δύο innings, αλλά «κόλλησε» στο τρίτο και ηττήθηκε, αφού παραχώρησε το καταλυτικό single στον Scutaro. Έτσι πήρε τη νίκη ο Adam Ottavino με παρουσία στα δύο extra innings της

αναμέτρησης. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης ξεχώρισε ο Tyler Corvin με πέντε RBIs και τριπλό home run. Από την άλλη, οι Bryce Harper, Ian Desmond και Michael Morse «έγραψαν».

Με 5-4 κέρδισαν οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς τους Φιλαδέλφεια Φίλις. Σημαντικότερη συμβολή είχε το τριπλό home run του Casey McGehee, ενώ ο Pedro Alvarez πέτυχε άλλο αντίστοιχο χτύπημα στο πρώτο inning. O A.J. Burnett (9-2) συνέχισε νικηφόρα για όγδοο διαδοχικό ματς, αν και απειλήθηκε το αρχικό 5-0. Εν τέλει ο Joel Hanrahan συμπλήρωσε είκοσι saves εκμηδενίζοντας τα home runs των Erik Kratz και Hunter Pence.

Σε εξέλιξη είναι τα Νιου Γιορκ Γιάνκις-Σικάγο Ουάιτ Σοξ, Μπάλτιμορ Όριολς-Κλίβελαντ Ίντιανς, Ατλάντα Μπρέιβς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Τορόντο Μπλου Τζέις-Λος Άντζελες Έιντζελς και Τάμπα Μπέι Ρέις-Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Στις τρεις τα ξημερώματα θα αρχίσουν τα Χιούστον Άστρος-Σαν Ντιέγκο Πάντρες και Τέξας Ρέιντζερς-Όκλαντ Αθλέτικς, ενώ το σημερινό πρόγραμμα του MLB ολοκληρώνεται στις πέντε με τα Λος Άντζελες Ντότζερς-Νιου Γιορκ Μετς, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σινσινάτι Ρεντς και Σιάτλ Μάρινερς-Μπόστον Ρεντ Σοξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα