«Καθάρισε» ο Πινίγια για Κάλιαρι

Την πρώτη της νίκη στην ιστορία της σε επίπεδο Serie A απέναντι στη Τσεζένα πήρε η Κάλιαρι, η οποία επικράτησε άνετα 3-0 με χατ-τρικ του Πινίγια.

Ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις, όπου είχε υποστεί τρεις ήττες και είχε παραχωρήσει μία ισοπαλία, η Κάλιαρι επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και τις νίκες. Οι Σικελοί επικράτησαν άνετα 3-0 της Τσεζένα, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη στην ιστορία τους απέναντι στον συγκεκριμένο

αντίπαλο σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ήταν ο Πινίγια, ο οποίος με χατ-τρικ «καθάρισε» για την ομάδα του. Στο 14’ άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε με τον ίδιο τρόπο στο 56’ της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι, τελείωσαν την αναμέτρηση με εννέα παίκτες. Αρχικά ο Κολούτσι στο 60’ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 78’ τον ακολούθησε και ο Ρόσι. Με τη νίκη αυτή, η Κάλιαρι ξέφυγε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και δείχνει να «καθαρίζει» με την παραμονή της.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πισάνο, Κανίνι, Αστόρι, Αγκοστίνι, Έκνταλ, Κόντι, Νάινγκολαν (80’ Περίκο), Κοσού, Πινίγια (65’ Λαριβέι), Τιάγκο Ριμπέιρο (58’ Ιμπάρμπο).


ΤΣΕΖΕΝΑ: Αντονιόλι, Κομότο, Μόρας, Ρόσι, Λάουρο, Αριγκόνι (46’ Μαλονγκά), Κολούτσι, Μαρτίνιο, Σαντάνα (62’ Τζόκοβιτς), Παρολο, Μούτου (72’ Ντελ Νέρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα