«Καθάρισε» ο Ποντόλσκι

Εύκολη νίκη με 3-0 πήρε η Κολωνία απέναντι στην Άουγκσμπουργκ και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ήττα της Κολωνίας από την Ντόρτμουντ με 5-0 για την προηγούμενη αγωνιστική, είχε φέρει μεγάλο προβληματισμό για τον τεχνικό της, Στάλε Σολμπάκεν.

Ωστόσο, η απάντηση των παικτών του ήταν άμεση και στην αναμέτρηση με την Άουγκσμπουργκ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-0 και να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ποντόλσκι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (19’, 23’)

και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Πέστσκο στο 56’, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ερλ.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Ρένσινγκ, Μπρέτσκο, Σερένο, Ζεμάλ, Έιχνερ, Λάνιγκ (66’ Ματούσικ), Ρίδερ, Κλέμενς (66’ Ρόσι), Γιαγιάλο (73’ Πετσόνι), Πέστσκο, Ποντόλσκι
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γιέντς, Ράινχαρντ, Μέρλε (6’ Σανκό (46΄Γκογκία), Λάνγκαμπ, Χοσογκάι, Μπράκερ, Μπρίνκμαν (64’ Ερλ), Ντάβιντς, Μπάιερ, Μπελινγκχάουζεν, Μέλντερς.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα